Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει οι Δεινόσαυροι, τα Μαμούθ, οι Τίγρεις ... αλλά γιατί να ανακτήσουμε έναν Νεάντερταλ ???, παρ' όλο που είμαι υπέρ τις Προόδου της Γενετικής δεν βρίσκω κανέναν λόγο να επαναφέρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον ένα τέτοιο είδος (πρόκειται για ανθρωποειδές) - κάπου πάει το μυαλό μου βέβαια αλλά τέλος πάντων (φθηνά, ηλίθια, εργατικά χέρια ... A brave new World ... μπρρρρρ).

Θα γίνει για να βρούμε αν τελικά έχει δίκιο ο Λιακόπουλος με τα ελοχίμ και νεφελίμ

Δημοσ.

Oπως ειπε και καποιος ποιο πανω αν πετυχει αυτο με τους δεινοσαυρους μεχρι να γινει το γονιδιο δεινοσαυρος εκεινη την μερα εμεις θα ειμαστε 3 μετρα κατω απο το χωμα οποτε μην περιμενε να δειτε αληθινο δεινοσαυρο....

Δημοσ.
earth.gif
του τίγρη της Τασμανίας, που έχει εξαφανιστεί από το 1936...

Οι τίγρεις της Τασμανίας έχουν εξαφανιστεί εδώ και περίπου 100 χρόνια.

Αυτό το in.gr....Oύτε μαθηματικά δεν ξέρει...έχουμε περίπου 2036 δηλ?

Δημοσ.
Αυτό το in.gr....Oύτε μαθηματικά δεν ξέρει...έχουμε περίπου 2036 δηλ?

~περίπου = 28 χρόνια + - ....κοντά έπεσε...

Δημοσ.

Ωραια θα ηταν να "αναστησουμε" καποια ειδη για λογους μελετης και ψυχαγωγιας π.χ. ζωολογικα παρκα

Παντως σε σχεση με τους νεατερνταλ εγω βλεπω πολλους καθε μερα να κυκλοφορουν αναμεσα μας..

Δημοσ.
Εντάξει οι Δεινόσαυροι, τα Μαμούθ, οι Τίγρεις ... αλλά γιατί να ανακτήσουμε έναν Νεάντερταλ ???, παρ' όλο που είμαι υπέρ τις Προόδου της Γενετικής δεν βρίσκω κανέναν λόγο να επαναφέρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον ένα τέτοιο είδος (πρόκειται για ανθρωποειδές) - κάπου πάει το μυαλό μου βέβαια αλλά τέλος πάντων (φθηνά, ηλίθια, εργατικά χέρια ... A brave new World ... μπρρρρρ).

Ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ είναι ένα βήμα πριν τον homo sapiens, απλά δεν εξελισώταν λόγω της στασημότητας της κοινωνίας του. Πιστεύω πως αν κλωνοποιηθεί, γιατί περί κλωνοποίησης πρόκειται θα είναι κάπως σαν άτομο με σύνδρομο down ίσως και κάπως χειρότερα :lol:

Δεν ήταν διόλου τυχαίες τόσες ταινίες απο το Χόλυγουντ που δόθηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ τελικά..

Ώρες ώρες σκέφτομαι για τις ταινίες που βγαίνουν πραγματικότητα είναι ότι προσπαθούν να μας προετοιμάσουν ώστε να τα βλέπουμνε αυτά φυσιολογικά και να μην αντιδράσουμε :rolleyes: Ποτέ δεν ξέρεις πάντως τι σαυροειδή έχουν ξεχασμένα στα εργαστήρια και αν οι επιστήμονες συνεργάζονται με το Hollywood :lol:

Δημοσ.

Ελπίζω να μην "καταντήσουμε" να εκμεταλλευόμαστε κλώνους Νεάντερταλ και αρχίσει κάποιο βιολογικό δουλεμπόριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...