Carebear Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αν βάλω αυτό στο κουτί μου θα κάνει τπτ ή μπα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805657 επίσης, αν έχετε τπτ τελείως αθόρυβα ανεμιστηράκια, για τα πάντα, cpu, gpu, και μόνα τους, πείτε μου ποια είναι, γιατί θέλω να πάρω και γω. και δεν μπορω να πάω στο μαγαζί και να τα βγάζω όλα να τα τεστάρω ofc xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ξέχνα το (μιλάω εκ πείρας), δεν αξίζει και η απόδοση είναι μιδενική. Το είχα βάλει και το αφάιρεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 έχει απόδοση αν μπει σωστά - πράγμα δύσκολο - αλλά είναι τσάμπα χρήματα και μπορεί να ανεβάσει και τις θερμοκρασίες - σαν να του μειώνεις τις στροφές δλδ στα ανεμιστηράκια στο κάτω κάτω πήγαινε σε ένα κατάστημα ηχομόνωσης να σου δώσει ένα κομμάτι υλικού με μηδέν κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πολλά λεφτά για ελάχιστο αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.