xZEUSx Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Exω ενα pc το οποιο εχει ενα τροφοδοτικο 350w και του εχω ενα ups 600w το προβλημα ειναι οτι οποτε κανει διακοπη ρευματος αντι να κρατιται ανοιχτο το pc με ρευμα απο το ups σκαει ενα restart και μετα αρχιζει να δουλευει με ρευμα απο το ups.Ειναι προβληματικο το ups η τιποτα αλλο και τι?
sokratisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Φίλε μάλλον είναι προβληματικό το ups, καθώς υποτίθεται τα παίρνουμε για να κάνει back-up ενέργεια κι έτσι σε περίπτωση δικοπής ο υπολογιστής να μείνει ανοιχτός έστω για μερικά λεπτά. Ποιο μοντέλο είναι? Έχει καιρό που το πήρες? Μπορείς να μου πεις κάτι άλλο? Κατα τ'άλλα το ups λειτουργεί κανονικά ; Γιατί κι εγώ πήρα ένα πριν δύο μέρες και με το που έβαλα όποτε πάω να ακουμπίσω το κουτί του pc με ψιλοτινάζει το ρεύμα.
spartacus Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 δεν μας λέτε και τις μάρκες; έτσι για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες, και απο που τα πήρατε.
slaughter Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βασικά το Ups δεν μπορεί πάντα να προλάβει να γυρίσει σε μπαταρία μόλις πέσει το ρεύμα για αυτό κ σου κάνει το restart. Δώσε μας περισσοτερες πληροφορίες για το ups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.