Προς το περιεχόμενο

Joomla menus

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή έστησα το joomla αυτόματα, που το είχε σαν επιλογή ο host, με αποτέλεσμα να μου σηκώσει το κλασικό έτοιμο. Ξεκίνησα λοιπόν να σβήνω για να κάνω τη σελίδα όπως θέλω, και ενώ έχω σβήσει τα πάντα, βλέπω ακόμα log in form , who's online και κάτι ακόμα ψηλά. Πως φεύγουν και αυτά???

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Πως πάω εκεί όμως είμαι αρχάριος. Ευχαριστώ πολύ

Στο administrator panel, θα πας στο κεντρικό μενού modules και μετά στην επιλογή site modules. Από εκεί, κάνεις unpublish ότι δεν θες να φαίνεται

Δημοσ.
Στο administrator panel, θα πας στο κεντρικό μενού modules και μετά στην επιλογή site modules. Από εκεί, κάνεις unpublish ότι δεν θες να φαίνεται

Αγαπητέ καλησπέρα. έχω το Ελληνικό Joomla και δεν βλπεοω πουθενά την επιλογή modules. Μηπως μπορείς να με βοηθήσεις ακόμα ποιο αναλυτικά??

Δημοσ.
Αγαπητέ καλησπέρα. έχω το Ελληνικό Joomla και δεν βλπεοω πουθενά την επιλογή modules. Μηπως μπορείς να με βοηθήσεις ακόμα ποιο αναλυτικά??

Θα στο έχει ως Διαχείριση ενθεμάτων.

Δημοσ.
Θα στο έχει ως Διαχείριση ενθεμάτων.

Πράγματι έσβησα μερικά αλλά όχι όλα για παραδειγμα έχει μείνει αυτο που είναι πανω πανω που λεει joomla because open..... και επίσης αυτό που είναι στο τέλος που λέει css και html με τα πράσινα γράμματα!!!

Δημοσ.
Πράγματι έσβησα μερικά αλλά όχι όλα για παραδειγμα έχει μείνει αυτο που είναι πανω πανω που λεει joomla because open..... και επίσης αυτό που είναι στο τέλος που λέει css και html με τα πράσινα γράμματα!!!

Καμια Απάντηση??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...