Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ελληνικά

maximosm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Τα Windows που έχει το PC της γυναίκας μου είναι γερμανικά και το πρόβλημα που έχω είναι αντί για ελληνικούς υπότιτλους σε ταινίες που δεν είναι ενσωματωμένοι (avi) τα βγάζει κινέζικα το ίδιο και σε ορισμένα προγράμματα που είναι στα ελληνικά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχάριστο.

Δημοσ.

-Μάλλον λείπουν οι Ελληνικές γραμματοσειρές από τα windows που έχεις. Μπορείς να τις κάνεις copy από το Fonts Folder από ένα ελληνικό PC και να τις εγκαταστήσεις

-Δοκίμασες με άλλον player; Μερικοί δεν "βλέπουν" Ελληνικά (όπως πχ το Nero ShowTime). Μάλλον βέβαια δεν φταίει αυτό αφού λες και για τα προγράμματα

-Αν δεν βαριέσαι να κάνεις re-encoding τις ταινίες που έχεις και να ενσωματώσεις έτσι τους υπότιτλους ο ίδιος, πες μου να σου πω που θα βρεις οδηγούς. Είναι πιό εύκολο από όσο ακούγεται

-Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αλλάξεις την default γλώσσα του συστήματος από το Control Panel αλλά δοκίμασε πρώτα τα παραπάνω.

Δημοσ.
-Μάλλον λείπουν οι Ελληνικές γραμματοσειρές από τα windows που έχεις. Μπορείς να τις κάνεις copy από το Fonts Folder από ένα ελληνικό PC και να τις εγκαταστήσεις

-Δοκίμασες με άλλον player; Μερικοί δεν "βλέπουν" Ελληνικά (όπως πχ το Nero ShowTime). Μάλλον βέβαια δεν φταίει αυτό αφού λες και για τα προγράμματα

-Αν δεν βαριέσαι να κάνεις re-encoding τις ταινίες που έχεις και να ενσωματώσεις έτσι τους υπότιτλους ο ίδιος, πες μου να σου πω που θα βρεις οδηγούς. Είναι πιό εύκολο από όσο ακούγεται

-Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αλλάξεις την default γλώσσα του συστήματος από το Control Panel αλλά δοκίμασε πρώτα τα παραπάνω.

το έκανα αυτό με το fonts αλλα τίποτα.

Δημοσ.
Δε σου δούλεψε δηλαδή... ;

όχι.δυστυχώς...

έκανα copy paste όλα τα fonts από το laptop στο σταθερό με τα γερμανικά windows αλλα τίποτα.

Δημοσ.
Εννοώ τη λύση που παρέθεσα πιο πάνω...

είσαι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ. Σε ευχάριστο poli. 4 Χρονια το είχα το πρόβλημα...

Δημοσ.

Εγώ πάλι που έχω το ίδιο πρόβλημα μετά από format, δεν είδα βελτίωση ούτε μετά από αυτή τη λύση. Καμιά άλλη ιδέα μήπως υπάρχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...