Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows Vista και Media Player

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κανεις στο πρόβλημά μου??? Αγόρασα κάποια video με ταχυδακτυλουργικά κόλπα από το internet.Μου δώσαν το link να τα κατεβάσω και όντως τα κατέβασα.Το πρόβλημα είναι ότι είναι της μορφής wmv και δεν μπορούν να παιχτουν από λειτουργικό vista.Τα δοκίμασα σε xp και μου τα ανοιξε κανονικότατα αφου βέβαια με έβαλε να δώσω πρώτα τους απαραίτητους κωδικούς αγοράς γιατί ήταν προστατευμένα.Υπάρχει τρόπος να καταφέρω να τα δω και σε περιβάλλον vista??? Όταν πάω να τα ανοίξω μου γράφει: Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help.Δοκίμασα να τα μετατρέψω σε άλλου είδους μορφής video αλλά είναι προστατευμένο και δεν μου το επιτρέπει.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Θέμα καθαρά codecs ειναι οπότε κατέβασε το K lite mega pack που μπορεις να βρεις ακομα και απο τον Γουγλη..

Δημοσ.
Θέμα καθαρά codecs ειναι οπότε κατέβασε το K lite mega pack που μπορεις να βρεις ακομα και απο τον Γουγλη..

Το έχω αλλά δεν το ανοίγει ούτε με αυτό γαμώτο

Δημοσ.

Συγνώμη εάν σε ταλαιπορω άδικα αλλά από περιέργεια το Avs Player στο παίζει; γιατί παίζει διάφορα "δύσκολα" video.

Δημοσ.
Συγνώμη εάν σε ταλαιπορω άδικα αλλά από περιέργεια το Avs Player στο παίζει; γιατί παίζει διάφορα "δύσκολα" video.

Φίλε μου με αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.Πως ακριβώς λέγεται το πρόγραμμα για να το κατεβάσω? Βρήκα ένα avs dvd player αυτό είναι??

Δημοσ.

Παιδιά ούτε με vlc ούτε με κανένα δεν το ανοίγει.Το vlc έκανε φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν έβγαζε εικόνα παρα μόνο κύματα.Όπως δηλαδη εκπέμπει το filmnet σε κάποιον που δεν έχει συνδρομή.Μόνο σε media player από xp παίζει δεν βρίσκω καμία άλλη λύση.Απορώ πως το έχουν φτιάξει

Δημοσ.
Φίλε μου με αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.Πως ακριβώς λέγεται το πρόγραμμα για να το κατεβάσω? Βρήκα ένα avs dvd player αυτό είναι??

Ναι εάν θέλεις δοκίμασε και πες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...