Προς το περιεχόμενο

ram για oc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ μου προτεινεις τα 2gb corsair στα 200ε????εγω 8ελω 4gb στα 1200 η εστω 1150 για 24/7 αλλα μεχρι 139ε....τωρα εχω τις trascend 2*1 gb απλα σκεφτομουνα 2*2gb....:shock:

Δημοσ.

4Gb και 1200 είναι τραγικά δύσκολο ως ακατόρθωτο

για τα λεφτά ισχύει ότι λέγαμε πάντα ότι πληρώνεις παίρνεις

spdrosin δεν τα παραλέει καθόλου

Δημοσ.
spdrosin δεν τα παραλέει καθόλου

Τόσο πολύ; Για 24/7; Kαι με τη ρεύματα μπορεί να τρέξει μια 800άρα στα 1200Mhz, 3V; :-(

Δημοσ.

Με ακριβώς τις ίδιες που έχει ο christarass έχω μπουτάρει στα 1350 με 5-5-5-5 στα 2.5V...

Άλλο που δεν ολοκλήρωσε SuperPi...

Αν χαλαρώσω λίγο τα timings ή δώσω λίγη τάση ακόμα, πιστεύω οτι μπορούν να παίξουν εκεί...

Δημοσ.
στο σχολείο μας μαθαίνουμε οτι άμα δεν ξέρουμε κάτι δεν μιλάμε πόσο μάλλον να μην επιμένουμε κιόλας

Να σου πω: στο σχολείο εσένα πριν μιλήσεις, να σκέφτεσαι μάλλον ξεχάσανε να σου μάθουν. Forum συζητήσεων είναι. Κουβέντα κάνουμε και χαριτολογώντας μιλούσα για μάθω. Δεν επέμεινα πως δεν το πιστεύω, αλλά για μάθω λεπτομέρειες. Άϊντε λοιπόν ηρέμησε λίγο εσύ που νομίζεις πως τα ξέρεις όλα.

Δημοσ.

το προσωπάκι αυτό :rolleyes: στον ThReSh και αυτό :-( σε εμένα με την ειρωνεία την 3 Volt εμένα δεν μου κάνει για χαριτολογία.... :-)

μια χαρά ήρεμος είμαι και μιλάω μόνο εκεί που ξέρω ;)

Δημοσ.
το προσωπάκι αυτό :rolleyes: στον ThReSh και αυτό :-( σε εμένα με την ειρωνεία την 3 Volt εμένα δεν μου κάνει για χαριτολογία.... :-)

μια χαρά ήρεμος είμαι και μιλάω μόνο εκεί που ξέρω ;)

Τέλος πάντων δε θα ασχοληθώ άλλο. Αυτό που είπα στο προηγούμενό μου post το εννοώ. Εξάλλου μόνο εσύ απάντησες με αυτόν τον τρόπο, οπότε κάτι λέει αυτό. Τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...