Προς το περιεχόμενο

Champions League 2008

ksexilas

Ποια ομάδα πιστεύετε πως θα νικήσει στον τελικό;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε πως θα νικήσει στον τελικό;

• Η Chelsea!
    • H Manchester!
    • Η Chelsea αλλά θέλω να το πάρει η Manchester.
    • H Manchester αλλά θέλω να το πάρει η Chelsea.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι θα πεξει μεγαλο ρολο ο,τι θα παιξουν στην Μοσχα και οτι ο Αμπρααμοβιτς εχει την Τσελση.

Πιστεθω οτι η Τσελση θα το παρει.

Δημοσ.

Πιστεύω οι καραγιόζιδες της Manchester όπως.. πρώτος και καλλύτερος ο C.Ronaldo δεν θα μπορέσουν να κάνουν και πολλά. Chelsea of course.

Δημοσ.

Manchester united φυσικα,δεν περιμενω να το σηκωσουν οι ανυπαρκτοι,που ο μονος λογος που τους γνωριζει καποιος ειναι ο προεδρος τους κ μονο....οι κωλοφαρδοι μας κερδισαν στο πρωταθλημα,αλλα σημερα,μεσα στην εδρα τους κιολας,θα τους κλεισουμε(ελπιζω)το σπιτι...

Δημοσ.
Manchester united φυσικα,δεν περιμενω να το σηκωσουν οι ανυπαρκτοι,που ο μονος λογος που τους γνωριζει καποιος ειναι ο προεδρος τους κ μονο....οι κωλοφαρδοι μας κερδισαν στο πρωταθλημα,αλλα σημερα,μεσα στην εδρα τους κιολας,θα τους κλεισουμε(ελπιζω)το σπιτι...

Καλά επειδί η Manchester κέρδισε μια πεθαμένη barcelona, δεν νομίζω πως θα μπορέσει να κερδίσει μια εκπλικτική chelsea.

Δημοσ.
Καλά επειδί η Manchester κέρδισε μια πεθαμένη barcelona, δεν νομίζω πως θα μπορέσει να κερδίσει μια εκπλικτική chelsea.

Ουυυ τι να σου πω πολυ εκπληκτικη..Ας μην ηταν το ξανθοκοκκινομαλλικο δεν-μπορω-ουτε-να-την-κλωτσησω-με-το-δεξι αγορι απο τη νορβηγια και θα σου λεγα εγω:P

Τεσπα η μαντσεστερ θα το παρει την κοινωνια μου μεσα αν και προφανως θελω να το παρει η τσελσκι:P

Δημοσ.

Εκπληκτικη η ομαδα του ''βαζω γκολ στο 80κατι μια ολοκληρη σεζον κ παιρνω ολα τα ματς 1-0 το πολυ''??χμ...μπορει κ οχι...κ δεν ειναι μονο η μπαρτσελονα,η μαντσεστερ παιζει ΜΠΑΛΑ φετος,χαιρεσαι να την βλεπεις να παιζει....αμα δεν το παρει,θα ειναι κ αδικο στο κατω κατω,γτ αλλο να παρεις ενα ματς κωλοφαρδα,κ αλλο να πηγαινεις μια σεζον ΜΟΝΟ ετσι,κ να παρεις κ το τσαμπιονς λιγκ απο την ομαδα που κατα γενικη ομολογια παιζει την καλυτερη μπαλα φετος κ σιγουρα εχει ΤΟΝ καλυτερο παιχτη αυτη τη στιγμη στο κοσμο,με 40 γκολ ηδη....προσωπικα δεν ελπιζω μονο σε νικη,αλλα κ σε εξευτελισμο των ανυπαρκτων(αν κ δυσκολο,γτ θα γινει κλειστο ματς μου φαινεται..)

Δημοσ.

Aν και δεν υποστιρηζω καμια απο τις δυο πιστευω θα το παρει η manchester εκτος βγει κωλοφαρδη η chealse και το παρει

Δημοσ.
Εκπληκτικη η ομαδα του ''βαζω γκολ στο 80κατι μια ολοκληρη σεζον κ παιρνω ολα τα ματς 1-0 το πολυ''??χμ...μπορει κ οχι...κ δεν ειναι μονο η μπαρτσελονα,η μαντσεστερ παιζει ΜΠΑΛΑ φετος,χαιρεσαι να την βλεπεις να παιζει....αμα δεν το παρει,θα ειναι κ αδικο στο κατω κατω,γτ αλλο να παρεις ενα ματς κωλοφαρδα,κ αλλο να πηγαινεις μια σεζον ΜΟΝΟ ετσι,κ να παρεις κ το τσαμπιονς λιγκ απο την ομαδα που κατα γενικη ομολογια παιζει την καλυτερη μπαλα φετος κ σιγουρα εχει ΤΟΝ καλυτερο παιχτη αυτη τη στιγμη στο κοσμο,με 40 γκολ ηδη....προσωπικα δεν ελπιζω μονο σε νικη,αλλα κ σε εξευτελισμο των ανυπαρκτων(αν κ δυσκολο,γτ θα γινει κλειστο ματς μου φαινεται..)

Ε όχι και ο καλύτερος παίτης στο κόσμο.. ο C. Ronaldo!!!! Ε οχι!!! Δηλαδή ο Κακά τι είναι; εαν είναι δυνατόν!!!

Αν όντως η Manchester είναι καλύτερη θα το πάρει, αν και πολυ αμφιβάλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...