alfasss Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καλημέρα! Βλέποντας το ποστ του emi_ κατάλαβα οτι NetBeans και Eclipse κανουν περίπου την ίδια δουλιά. Εγώ αυτο το project που θέλω να κάνω είναι να διαχειριστώ μια βάση (πχ δβ2 με πολύ βασικές εντολές) μέσω ενός internet browser! Ποιο απ τα 2 προγράμματα να επιλέξω για την υλοποίησή του? Σας ευχαριστώ
ippo00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Intellij IDEA. Χαλαρά το καλύτερο IDE για Java. Από κει και πέρα Eclipse ή Text Editor (με προτίμιση στο δεύτερο). Το Netbeans βέβαια σού 'ρχεται με το GUI builder εκεί πέρα αλλά αυτά είναι για αδερφές =Ρ. Oh.. σού 'χουνε πει υποχρεωτικά σε Java?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Intellij IDEA. Χαλαρά το καλύτερο IDE για Java. Από κει και πέρα Eclipse ή Text Editor (με προτίμιση στο δεύτερο). Το Netbeans βέβαια σού 'ρχεται με το GUI builder εκεί πέρα αλλά αυτά είναι για αδερφές =Ρ. Oh.. σού 'χουνε πει υποχρεωτικά σε Java? ippo00 έχω βαρεθεί να διαβάζω (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) τα βλακώδες post που κάνεις.. έλεος, μάθε να απαντάς σε αυτά που ρωτάνε χωρίς τα βλακώδες σχόλια σου ή απλά μην απαντάς.
elis88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ippo το netbeans είναι από τα καλλύτερα IDE αν όχι το καλλύτερο. Και απ'οσο ξέρω δεν το χρησιμοποιούν αδερφές. :p Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό.
ippo00 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 βλακώδες τι θεώρησες; την άποψή μου ότι το generated code του gui builder είναι για πέταμα; μια άποψη λεω.. τώρα αν σε ενόχλησε το σχόλιο για αδερφές άσ' το.. στην τελική το netbeans παίζει ναναι το ποιό βαρύ ide που έχω πετύχει..
unre@l Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ειναι της μόδας να είναι κάποιος Gay σημερα! χαχαχαχα
dark_banishing Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και τα 3 ide που προτάθηκαν είναι μια χαρά. Το netbeans και το eclipse όμως είναι και open source, ενώ το Intellij IDEA όχι. Το netbeans όντως έχει γίνει πολύ βαρύ στην τελευταία του έκδοση, όχι όμως ότι και το eclipse είναι ελαφρύ (πιο ελαφρύ βέβαια σίγουρα). Προτείνω netbeans γιατί θα σου φανεί πιο απλό στη χρήση. Για την δουλειά που το θες δε νομίζω ότι χρειάζεται πιο πολύ ανάλυση. Είναι σχετικά απλό project. Δεν συνιστώ σκέτο editor σε καμιά περίπτωση, αφού χάνεις πολλές χρήσιμες δυνατότητες. Μπορείς βέβαια να τα κατεβάσεις όλα και να τα τεστάρεις..
georgemarios Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 χαλαρωστε ρε, ολο τις ακραιες θεσεις που περνετε εργαλεια ειναι για να κανουμε τη δουλεια μας οσο πιο rad ειναι το εργαλειο, αναγκαστικα τοσα περισσοτερα flaws θα εχει το αποτελεσμα. Το ερωτημα σε καθε περιπτωση, ειναι ποσο χρονο αξιζει να διαθεσεις για να αποφυγεις αυτα τα flaws α, και η ερωτηση ειναι εγκυρη: πρεπει οπωςσδηποτε σε java να γινει η εργασια? Εμενα μου ακουγεται δουλεια για php ή asp....
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το Netbeans βέβαια σού 'ρχεται με το GUI builder εκεί πέρα αλλά αυτά είναι για αδερφές =Ρ. Ναι και ο hardcore, vi and command line only, super dupper whoah developer. Τα κάνω όλα μόνος μου και δεν έχω ανάγκη κανένας σας, ασχέτως που εμείς πηγαίνουμε σπίτι στις 5 και εσύ κάθεσε μέχρι τις 10 να κάνεις debug με το χέρι :lol:
ippo00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 για την ιστορία χρησιμοποιώ intellij.. τώρα πίσω στο θέμα. αν θες gui builder βάλε netbeans, αλλιώς ψάξε για κάτι άλλο δεν θα μάθεις swing με drag & drop
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι ωραία. Η ερώτηση είναι όμως περί NetBeans και Eclipse. Αν θέλεις να μας πεις πόσο μπροστά είναι το IntelliJ άνοιξε άλλο θέμα.
ippo00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ούτε και 'γω. Μια γενική τοποθέτηση έκανα, αν θές να το πάρεις προσωπικά είναι δικό σου θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.