anesperos13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πήρα ένα πολυμηχανημα http://http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69980421&product=868337 και θέλω να στειλω ΦΑΞ.. Eίναι δωρεαν μέσω ΗΟl? Έχω Double Play και κλασσικα fritzbox7140
phadomas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 φιλε μου στο site της hol δεν βρισκω κατι,αλλα απο οτι ξερω δεν ειναι δωρεαν γιατι το φαξ μεταφερει data οπως κ το dial up internet.... παρε και τηλεφωνο στα σιγουρα να σου πουνε..αλλα μαλλον εχω δικιο
anesperos13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 και πως μπορουν να το ξερουν αν εχεις αστικες και υπεραστικες δωρεαν?
alt10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 φιλε δν πληρωνεις τιποτα το βλεπει σαν κληση αμα ειναι σταθερο και οχι international μορφη πχ 0030 εγω στελνω αρκετα φαξ και δν εχει χρεωθει τιποτα...
anesperos13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 απλα εχω ακουσει διαφορα! οτι μπορει να χρεωνεσαι και οτι κανουν οτι θελουν και οπως τους ερθει. και αλλες χρεωνουν και αλλες οχι.. Λογικο μου κανει παντως να μη πληρωνεις σε Ελλαδα αν εχεις δωρεαν αστικα υπεραστικα.
phadomas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 απλα εχω ακουσει διαφορα! οτι μπορει να χρεωνεσαι και οτι κανουν οτι θελουν και οπως τους ερθει. και αλλες χρεωνουν και αλλες οχι.. Λογικο μου κανει παντως να μη πληρωνεις σε Ελλαδα αν εχεις δωρεαν αστικα υπεραστικα. Το οτι δεν το χρεωνει η HOL ειναι αλλο θεμα...Παντος μη σου φαινεται λογικο γιατι αλλο οι αστικες κ υπεραστικες κλησεις κ αλλο το fax.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα...παντος εχω την εντυπωση οτι η 4νετ το χρεωνει το φαξ
babis-x Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το οτι δεν το χρεωνει η HOL ειναι αλλο θεμα...Παντος μη σου φαινεται λογικο γιατι αλλο οι αστικες κ υπεραστικες κλησεις κ αλλο το fax.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα...παντος εχω την εντυπωση οτι η 4νετ το χρεωνει το φαξ Είμαι πολύ περίεργος να μάθω : 1.σε τι διαφέρουν ως πρός την χρέωση (μια συνομιλία και ενα fax) από μια σταθερή συσκευή σε κάποια άλλη. 2. πώς θα μπορούσε άραγε ο εκάστοτε πάροχος να διακρίνει άν η εξερχόμενη κλήση είναι ομιλία ή fax
alt10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 1 . ειναι κληση δεδομενων δλδ σκεψου σαν το dial up να προσπαθει να συνδεθει με αλλο μοντεμ 2.ο παροχος εαν το θελει μπορει να ορισει καποια φιλτρα που θα διακρυνουν με βοηθεια αλγορυθρμου τν περιπτωση της κλησης
anesperos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 αν το στειλεις μεσω διαφορων site που προσφερουν φαξ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.