Προς το περιεχόμενο

ΦΑΧ μέσω HOL free?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου στο site της hol δεν βρισκω κατι,αλλα απο οτι ξερω δεν ειναι δωρεαν γιατι το φαξ μεταφερει data οπως κ το dial up internet....

παρε και τηλεφωνο στα σιγουρα να σου πουνε..αλλα μαλλον εχω δικιο

Δημοσ.

φιλε δν πληρωνεις τιποτα το βλεπει σαν κληση αμα ειναι σταθερο και οχι international μορφη πχ 0030 εγω στελνω αρκετα φαξ και δν εχει χρεωθει τιποτα...

Δημοσ.

απλα εχω ακουσει διαφορα! οτι μπορει να χρεωνεσαι και οτι κανουν οτι θελουν και οπως τους ερθει. και αλλες χρεωνουν και αλλες οχι..

Λογικο μου κανει παντως να μη πληρωνεις σε Ελλαδα αν εχεις δωρεαν αστικα υπεραστικα.

Δημοσ.
απλα εχω ακουσει διαφορα! οτι μπορει να χρεωνεσαι και οτι κανουν οτι θελουν και οπως τους ερθει. και αλλες χρεωνουν και αλλες οχι..

Λογικο μου κανει παντως να μη πληρωνεις σε Ελλαδα αν εχεις δωρεαν αστικα υπεραστικα.

Το οτι δεν το χρεωνει η HOL ειναι αλλο θεμα...Παντος μη σου φαινεται λογικο γιατι αλλο οι αστικες κ υπεραστικες κλησεις κ αλλο το fax.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα...παντος εχω την εντυπωση οτι η 4νετ το χρεωνει το φαξ

Δημοσ.
Το οτι δεν το χρεωνει η HOL ειναι αλλο θεμα...Παντος μη σου φαινεται λογικο γιατι αλλο οι αστικες κ υπεραστικες κλησεις κ αλλο το fax.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα...παντος εχω την εντυπωση οτι η 4νετ το χρεωνει το φαξ

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω :

1.σε τι διαφέρουν ως πρός την χρέωση (μια συνομιλία και ενα fax) από μια σταθερή συσκευή σε κάποια άλλη.

2. πώς θα μπορούσε άραγε ο εκάστοτε πάροχος να διακρίνει άν η εξερχόμενη κλήση είναι ομιλία ή fax

Δημοσ.

1 . ειναι κληση δεδομενων δλδ σκεψου σαν το dial up να προσπαθει να συνδεθει με αλλο μοντεμ

2.ο παροχος εαν το θελει μπορει να ορισει καποια φιλτρα που θα διακρυνουν με βοηθεια αλγορυθρμου τν περιπτωση της κλησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...