Προς το περιεχόμενο

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει έναν άσχετο

ManKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν, καλησπέρα σε όλους.

Διάβασα ανάλογα θέματα, όπως και το FAQ προκειμένου να αποφύγω να ανοίξω θέμα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Πολλά μου φαίνονται διαστημικά...

Λοιπόν, έχω ένα παλιό laptop (toshiba satellite 2100s), το οποίο δεν έχει ενσωματωμένο dvd writer και έτσι σκέφτηκα να περάσω με καλώδιο video στην τηλεόραση τις όποιες ταινίες θέλω να δω. Έχει μία έξοδο RCA το laptop, όπως και η τηλεόραση μου (μια sony trinitron ψιλοπαλιά). Αγόρασα τριπλό (2 audio και 1 video) καλώδιο rca σε rca, προκειμένου να περάσω εικόνα και ήχο.

Ενεργοποίησα από τις ιδιότητες της οθόνης το δεύτερο monitor και στη συνέχεια πήγα στις ιδιότητας της κάρτας μου να δω τι άλλο πρέπει να κάνω από εκεί. Δεν κατάφερα να κάνω κάτι μιας και δεν πατιώταν κάτι και τελικά δεν το ενεργοποίησα ποτέ. Δεν ήξερα βέβαια, καν, αν θα πρέπει να έχω την τηλεόραση στο video ή σε κάποιο άλλο κανάλι ή δεν ξέρω τι. Έκανα πολλές επανεκινήσεις στο pc, αλλά τίποτα.

Η κάρτα μου είναι μια s3 SuperSavage/IXC.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος please?

Παραθέτω τις εικόνες για να κάνω τη ζωή σας πιο εύκολη.

Στην τρίτη φωτογραφία δείχνει οτι το tv monitor δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω, ενώ οι δύο πρώτες κλικαρισμένες επιλογές δεν μπορώ να τις ξεκλικάρω...

my.php?image=energopoiisiqr8.jpg

my.php?image=inforj7.jpg

my.php?image=lcdcrdld2.jpg

post-103470-129062967807_thumb.jpg

post-103470-129062967809_thumb.jpg

post-103470-129062967811_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...