Προς το περιεχόμενο

Εκδοσεις VISTA διαφορες??? ποιο το ιδανικο?

mkyprian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη δουλευω XP και απο VISTA δεν εχω ιδεα,πειτε μου τι διαφορες εχουν ολα αυτα τα version που κυκλοφορουν?

ποια η ιδανικη εκδοση για ενα laptop?

Δημοσ.

αυτο εχει να κανει κυριος με το εσυ τη χρηση θα του κανεις.

δηλαδη οπως και στην σειρα 2003 (ΧΡ) τα pro με τα home ειχαν διαφορες οπως και τωρα τα home businness kai ultimate.

οι διαφωρες τους ειναι κυριος σε δικτυακα θεματα.οι επαγκελματικες εκδοσεις εχουν δυνατοτητα να συνδεθουν σε πολυ μεγαλητερα δικτυα απο ενος μικροτερο η αλλιως οικιακο.

εαν εσυ θα τα δουλεψεις στο σπιτι λογικα τετοια πραγματα δεν θα τα χρειαστεις.απο εκει και περα η αποφαση ειναι δικη σου

Δημοσ.
Χάλια τα Business... Δεν έχουν πασιέντζα! :P

Χαχαχα. Ο Τσοχατζόπουλος είσαι; τα Business είναι για επαγγελματίες οι επαγγελματίες δεν παίζουν πασιέτζα. Πλάκα κάνω τα Business έχουν πασιέτζα απλά είναι "κρυμένη" μου φαίνεται ότι ενεργοποιείται στην προσθαφαίρεση δηνατοτήτων των windows αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα, στείλε μου pm εάν το ξεχάσω.

Δημοσ.

εγώ έβαλα τα vista starter edition που είναι τέρμα lite version.... αλλά από την άλλη... vista ultimate 64 bit.... η ανώτερη έκδοση αλλά και η πιο βαριά σε κατανάλωση πόρων...

Δημοσ.
σε linux βρισκεις και παιχνιδια αρκετα?

Ναι ειδικά εάν το ψάξεις δεν βάζω όμως και το χέρι μου στην φωτιά για συγκεκριμένα παιχνήδια.

Δημοσ.

Λιγα στο λινουξ γιατι ολα θελουν complier αλλα υπαρχει και η κοινοτητα ανοικτου λογισμικου. Παντως για τα Βιστα θα προτιμούσα μια ενοποιημένη έκδοση σε καλή τιμή..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...