mkyprian Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδια επειδη δουλευω XP και απο VISTA δεν εχω ιδεα,πειτε μου τι διαφορες εχουν ολα αυτα τα version που κυκλοφορουν? ποια η ιδανικη εκδοση για ενα laptop?
geioannou Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αυτο εχει να κανει κυριος με το εσυ τη χρηση θα του κανεις. δηλαδη οπως και στην σειρα 2003 (ΧΡ) τα pro με τα home ειχαν διαφορες οπως και τωρα τα home businness kai ultimate. οι διαφωρες τους ειναι κυριος σε δικτυακα θεματα.οι επαγκελματικες εκδοσεις εχουν δυνατοτητα να συνδεθουν σε πολυ μεγαλητερα δικτυα απο ενος μικροτερο η αλλιως οικιακο. εαν εσυ θα τα δουλεψεις στο σπιτι λογικα τετοια πραγματα δεν θα τα χρειαστεις.απο εκει και περα η αποφαση ειναι δικη σου
mkyprian Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 απο τα buisiness λειπει το media player? τι αλλο λειπει?
laptopforum Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 εξαρταται βεβαια και απο το ποσο ισχυρος ειναι ο φορητος σου υπολογιστης
mkyprian Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 http://www.microsoft.com/uk/windows/products/windowsvista/editions/n/choose.mspx για αυτους που εχουν την ιδια απορεια.
lefi Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Χάλια τα Business... Δεν έχουν πασιέντζα! Χαχαχα. Ο Τσοχατζόπουλος είσαι; τα Business είναι για επαγγελματίες οι επαγγελματίες δεν παίζουν πασιέτζα. Πλάκα κάνω τα Business έχουν πασιέτζα απλά είναι "κρυμένη" μου φαίνεται ότι ενεργοποιείται στην προσθαφαίρεση δηνατοτήτων των windows αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα, στείλε μου pm εάν το ξεχάσω.
infected_dreams Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 εγώ έβαλα τα vista starter edition που είναι τέρμα lite version.... αλλά από την άλλη... vista ultimate 64 bit.... η ανώτερη έκδοση αλλά και η πιο βαριά σε κατανάλωση πόρων...
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 το ιδανικο ειναι να αφησεις μια για παντα τα καταραμενα τα παραθυρα καινα βαλεις linux
lefi Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 σε linux βρισκεις και παιχνιδια αρκετα? Ναι ειδικά εάν το ψάξεις δεν βάζω όμως και το χέρι μου στην φωτιά για συγκεκριμένα παιχνήδια.
21century Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λιγα στο λινουξ γιατι ολα θελουν complier αλλα υπαρχει και η κοινοτητα ανοικτου λογισμικου. Παντως για τα Βιστα θα προτιμούσα μια ενοποιημένη έκδοση σε καλή τιμή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.