Προς το περιεχόμενο

Ποια η γενικη σας γνωμη για τα DELL ????

mkyprian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γενικη σας γνωμη για τα DELL γιατι μαλλον θα παρει ενας φιλος.

Απο πλαστικα τι λεει? Θα αρχισει τα τριξιματα και τους θορυβους μετα απο μερικους μηνες?

Υπερθερμαινονται?

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Γενικά η εταιρεία είναι κορυφή σε ποιότητα και αξιοπιστία αλλά τώρα τελευταία μερικά της μοντέλα έχουν κάποια προβλήματα.Ποιό μοντέλο θέλει να αγοράσει ο φίλος σου;

Δημοσ.

του ειπα να γραφτει στο φορουμ αυριο και να πει το μοντελο. θα δεις να μας ενημερωσεις αυριο?

Δημοσ.

εγώ φίλε μου πήρα το XPS1330 την περασμένη εβδομάδα, το design και τα χαρακτηριστικά του είναι από τα καλύτερα στις 13 ίντσες, και με την εγγύηση που δίνει είναι νομίζω η καλύτερη λύση στα 13άρια με1000Ε.

Στα αρνητικά που βρήκα εγώ είναι οτι δίνουν μόνο Ελληνικά Βίστα και οτι έχουν ήδη εγκαταστήσει 4 διαμερίσματα στο δίσκο και δεν μπορείς να προσθέσεις άλλο για data... επίσης ένας άλλος φίλος έχει πρόβλημα με high pitch noise από την λειτουργία του m1330, εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

4 διαμερίσματα πρώτη φορά το ακούω και πες μας για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούνται..

Δημοσ.
Παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γενικη σας γνωμη για τα DELL γιατι μαλλον θα παρει ενας φιλος.

Απο πλαστικα τι λεει? Θα αρχισει τα τριξιματα και τους θορυβους μετα απο μερικους μηνες?

Υπερθερμαινονται?

ευχαριστω εκ των προτερων.

Ποιοτητα αρκετα καλη, ισως να μην φθανουν τα κορυφαια ibm thinkpad και hp compaq .(εκτος βεβαια απο την σειρα dell precision)

Οι σειρες dell vostro, inspiron, xps ειναι καλες ποιοτικα , αλλα οχι και κατι τρομερο.

Τα dell ομως ξεχωριζουν για την εγγυηση τους!

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είμαι που ενδιαφέρομαι για τα DELL. Βασικά για το Vostro 1700 και για το Inspiron 1525. Από χαρακτηριστικά με ικανοποιούν αλλά δεν ξέρω γενικά τι παίζει με τα laptop. Κατα πόσον δηλαδή υπάρχουν κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν οι υπολογιστές της συγκεκριμένης εταιρίας. Γενικά πάντως στο ιντερνετ που βλέπω έχουν από τις καλύτερες τιμές. Όσον αφορά την εγγύηση θα είναι τρία χρόνια Ευχαριστώ για το χρόνο

Δημοσ.

vostro 1500 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Απο κατω το δικο μου ζεσταινεται αρκετα

Το σασι ειναι πολυ καλης ποιοτητας

Τα διαμερισματα ειναι ενα diagnostics, ενα που λειτουργει σα media manager και παιζει και χωρις windows ενα για ανακτηση του συστηματος και ενα με τα windows

Προσωπικα διεγραψα και την ανακτηση και τον media manager και εκανα οπως ηθελα το συστημα, του εβαλα και linux

Δημοσ.

Φίλε disqualified και εγώ ψάχνω να φτιάξω ενα partition για data στο xps1330 μου, αλλά πρέπει αναγκαστικά να σβήσω κάποιο.

Το media management το θέλω γιατί σκοπεύω να παίζω μουσική και ταινίες χωρίς λειτουργικό (αναρωτιέμαι αν θα παίζει divx), το restore νομίζω οτι μου δίνει κάποια ασφάλεια επειδή δεν έχω εμπειρία, οπότε μένει να σβήσω μόνο το diagnostics, για το οποίο όμως δεν έχω καμμία επιλογή μέσα από το disk management! Καμμιά ιδέα πως να το κάνω??

Δημοσ.

φιλε μου το πιο χρησιμο ειναι το diagnostics μην το σβησεις

Το restore οπως ηταν το εχω παρει ενα image(αχρηστο θα μου ειναι) και το εσβησα αφου και cd για windows μου εχουν δωσει και εχω παρει image της πρωτης εγκαταστασης των windows μου.

Ασε που καταφερα να δημιουργησω και 5ο partition αφου εχω βαλει ubuntu πανω του. Τωρα παλια δε μπορουσα αλλα καποια στιγμη τα καταφερα πρεπει να το εκανα dynamic, παντως αυτη τη στιγμη εχω 5 partition

diagnostics

windows

ενα μικρο partition για το image

ubuntu

ubuntu swap

μισο λεπτο να boot windows να δω κατι και θα σου πω γι αυτο που ρωτας

Δημοσ.

καλημέρα, άρα μου προτείνεις να κάνω image το restore partition (δηλαδή όλο το D: έτσι?) και μετά να το σβήσω, ή να το φορμάρω και να του δώσω παραπάνω χώρο (αφού κάνω shrink το c:)?

Επίσης αν ξέρεις, εκτός από την εικόνα που θα φτιάξω με το Acronis πρέπει να φτιάξω και κάποιο boot cd που θα έχει το acronis restore? πρέπει να διαβάσω το μανουάλι του acronis το ΣΚ....

Δημοσ.
καλημέρα, άρα μου προτείνεις να κάνω image το restore partition (δηλαδή όλο το D: έτσι?) και μετά να το σβήσω, ή να το φορμάρω και να του δώσω παραπάνω χώρο (αφού κάνω shrink το c:)?

Επίσης αν ξέρεις, εκτός από την εικόνα που θα φτιάξω με το Acronis πρέπει να φτιάξω και κάποιο boot cd που θα έχει το acronis restore? πρέπει να διαβάσω το μανουάλι του acronis το ΣΚ....

δεν ξερω αν θα λειτουργησει ξαναβαζοντας το image του restore, δικο σου θεμα τι θα κανεις, προσωπικα σου προτεινω να παρεις image της εγκαταστασης σιγουρα

το acronis σου δινει τη δυνατοτητα να φτιαξεις ενα cd acronis bootable rescue.

Δημοσ.

πολυ ογκωδη φορητα ειναι αν και θεωρουνται πολυ καλα απο ποιοτητα.Δεν θα διαφωνισω ως προς τα θεμα των υλικων αλλα για φορητο δεν θα επαιρνα ποτε Dell εκτος απο το καινουριο το xps αυτο φαινεται καλο αλλα αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα το καινουριο t61 ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...