Coma_Black Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά λοιπόν λόγο καλοκαιριού σκέφτηκα πως πρέπει να βάλω νέο σύστημα ψύξης στην κάρτα γραφικών μου γιατί φέτος με τον καύσωνα θα έχω πρόβλημα... Θέλω να μου πείτε ψύκτρες μόνο μια βρήκα την Zalman Cooler VGA VF1000LED αν έχετε καμια άλλη καλή επιλογή πείτε ... Ευχαριστώ...
outlaw star Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αυτή που λες είναι μια χαρά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.το riva tuner να υποθέσω ότι το έχεις δοκιμάσει έτσι?
Coma_Black Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 κάνει πολύ θόρυβο(μην φανταστείτε τίποτα φοβερό αλλά γίνεται ενοχλητικό μετά από λίγο όταν έχεις απόλυτη ησυχία) όταν παίζω παιχνίδια από το φουρφούρη του και πιστεύω πως μια άλλη ψήκτρα από την μανίσια του θα κάνει καλύτερη δουλειά..
Tenshi Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αν το οικονομικό δέν είναι ζήτημα προτείνω και την Thermalright HR-03 Gt, σε συνδιασμό με κάποιο 9mm (ή 12mm με πατέντα) αθόρυβο ανεμιστήρα συνδεδεμένο σε κάποιο fan controller ή να παίρνει τροφοδοσία 5V με ειδικό καλωδιάκι. Το όλο πακέτο θα σου στοιχήσει 50~60ευρώ αλλά θα ξέρεις ότι έχεις ότι καλύτερο πρίν την υδρόψυξη,καλύτερες θερμοκρασίες και κατεπέκταση μεγαλύτερο περιθώριο για o/c (αν θές να κάνεις) και τέλος λιγότερο θόρυβο.
Coma_Black Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 thanks για τις απαντήσεις θα πάρω το Zalman Cooler VGA VF1000LED δεν είμαστε για πατέντες βρήκα και σε ένα site οδηγίες για το πως να τοποθετήσω την ψύκτρα.. Την άλλη βδομάδα θα το έχω μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω..
lantzoipyrgos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 thanks για τις απαντήσεις θα πάρω το Zalman Cooler VGA VF1000LED δεν είμαστε για πατέντες βρήκα και σε ένα site οδηγίες για το πως να τοποθετήσω την ψύκτρα.. Την άλλη βδομάδα θα το έχω μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω.. παρτην με κλειστά μάτια θα υσηχάσεις μια για πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.