Προς το περιεχόμενο

τα φώτα σας gia 8800gt

irakliss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια στιγμή παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η κάρτα στην οποία αναφέρομαι σε άλλο post είναι η GIGABYTE GEFORCE 8800GT GV-NX88T512HP ULTRA DURABLE2 512MB όπως φαίνεται παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516151

Η συγκεκρίμενη έχει cooler από Zalman και διαφορετικής ποιότητας υλικά ενώ τρέχει στα 700MHz η GPU...

Στο προηγούμενο μήνυμα του irakliss το link από το Πλαίσιο δείχνει στη φώτο την ίδια κάρτα και με ίδια τιμή με αυτή του e-shop. Οπότε φίλε deathboy οι τύποι του Πλαισίου έχουν μάλλον κάνει λάθος στα στοιχεία που δίνουν ή χειρότερα πουλούν την nvidia reference 8800GT κάρτα της Gigabyte και στη φώτο δείχνουν την overclocked που όμως δε το νομίζω.

Αυτά προς αποφυγή λάθος εντυπώσεων. :-)

Πάντως με τις τιμές να πέφτουν στη σειρά 8800 ακόμα και στις GTS 512MB απ'ότι είδα είναι δύσκολη η επιλογή και εξαρτάται τελικά πάνω απ'όλα και από το τί ζητάει κανείς από το σύστημα του...

Καλό απόγευμα!

Δημοσ.

Εγώ πήρα την ΕCS προχτές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε idle είναι πάνω κάτω 35 βαθμους (!) και σε load (3dmark ταυτόχρονα με atitool) δε πάει πάνω από 46-48 (υπόψιν το δωμάτιο μου είναι πολύ ζεστό).

Την έκανα και λίγο o/c ακόμα (700,1700,1000) και σε load πήγε 51 βαθμούς.

εγω εχω την ιδια και σε idle ειναι μονιμα 42-45....κουτι εχω το cosmos s και εχει πολλα ανεμ+ ενα 20 που χει στο πλαι και ριχνει στην καρτα.την καρτα την εχω με τα ανεμηστηρακια τι να φταιει????

Δημοσ.

εγω εχω την ιδια ecs και σε idle ειναι μονιμα 42-45....κουτι εχω το cosmos s και εχει πολλα ανεμ+ ενα 20 που χει στο πλαι και ριχνει στην καρτα.την καρτα την εχω με τα ανεμηστηρακια τι να φταιει????

Δημοσ.
Μια στιγμή παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η κάρτα στην οποία αναφέρομαι σε άλλο post είναι η GIGABYTE GEFORCE 8800GT GV-NX88T512HP ULTRA DURABLE2 512MB όπως φαίνεται παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516151

Η συγκεκρίμενη έχει cooler από Zalman και διαφορετικής ποιότητας υλικά ενώ τρέχει στα 700MHz η GPU...

Στο προηγούμενο μήνυμα του irakliss το link από το Πλαίσιο δείχνει στη φώτο την ίδια κάρτα και με ίδια τιμή με αυτή του e-shop. Οπότε φίλε deathboy οι τύποι του Πλαισίου έχουν μάλλον κάνει λάθος στα στοιχεία που δίνουν ή χειρότερα πουλούν την nvidia reference 8800GT κάρτα της Gigabyte και στη φώτο δείχνουν την overclocked που όμως δε το νομίζω.

Αυτά προς αποφυγή λάθος εντυπώσεων. :-)

Πάντως με τις τιμές να πέφτουν στη σειρά 8800 ακόμα και στις GTS 512MB απ'ότι είδα είναι δύσκολη η επιλογή και εξαρτάται τελικά πάνω απ'όλα και από το τί ζητάει κανείς από το σύστημα του...

Καλό απόγευμα!

Ναι πολυ σωστή η παρατήρηση σου άμα είναι έτσι σκέπσου αν θα δώσεις 10Ε παραπάνω η όχι και να πας για την Muskin πάντως οι αγορές καλύτερα να γίνονται από πλαίσιο γιατί σε περίπτωση βλάβης ενός προιόντος στο E-shop θα το πάρεις μετά από κάμποσο καιρό..

Δημοσ.
Ναι πολυ σωστή η παρατήρηση σου άμα είναι έτσι σκέπσου αν θα δώσεις 10Ε παραπάνω η όχι και να πας για την Muskin πάντως οι αγορές καλύτερα να γίνονται από πλαίσιο γιατί σε περίπτωση βλάβης ενός προιόντος στο E-shop θα το πάρεις μετά από κάμποσο καιρό..

άρα αν και η gigabyte είναι overclocked από μάνα και σαν gigabyte καλλίτερη ποιότητα υποθέτω και σύστημα ψύχεις άρα προς τα εκεί με βλέπω..na stai kala pedes gia ths apanthseis alla des te kai mia ayto telika me tetoies times pou na katalhxeis

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.510645

Δημοσ.

παιδια πηρα εγω την mushkin,στην αρχη μια χαρα μετα απο 2 μερες ,να το πρωτο crash.νε μεν εχει δωρακια αλλα απο θεμα ψυξης 60 βαθμους και σβηνει την οθονη.την πατησα τελικα ,σημερα την παω πισω για να παρω μια ecs 8800gt,που εχει μια ψυκτρα γαιδουρινη να ηρεμισω...5 λεπτα επεζα τις τελευταιες μερες και μετα να το κλεισιμο της οθονης

Δημοσ.
παιδια πηρα εγω την mushkin,στην αρχη μια χαρα μετα απο 2 μερες ,να το πρωτο crash.νε μεν εχει δωρακια αλλα απο θεμα ψυξης 60 βαθμους και σβηνει την οθονη.την πατησα τελικα ,σημερα την παω πισω για να παρω μια ecs 8800gt,που εχει μια ψυκτρα γαιδουρινη να ηρεμισω...5 λεπτα επεζα τις τελευταιες μερες και μετα να το κλεισιμο της οθονης

πάλι καλά που υπάρχει το site γιατί και εγώ στα πρόθυρα ήμουν να την πάρο και από ότι κατάλαβα εκτος από της γνώμες αν δεν το δοκιμάσει κάποιος μάταια,αν μπορέσεις αγορίνα πες και γνώμη αν την πάρεις με το καλο thn ecs με έσωσες

:fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...