freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καλησπερα μαγκες! Θα θελα να ρωτησω αν μπορουμε να παιζουμε αντιγραφα στο nintedo ds! Θα θελε γνωμες γιατι σκεφτομαι να το αγορασω. Οποτε καταλαβενετε! Ευχαριστω για την υπομονη σας!
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Φυσικά και μπορείς να παίζεις αντίγραφα ασφαλείας.Χρειάζεσαι μια R4DS ή M3 με κόστος γύρω στα 55E μαζί με μια micro sd 2GB.
freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Σ ευχαριστω φιλε μου που απαντησες στην ερωτηση μου αλλα αυτα που μου ειπες δεν τα ξερω καν! Φαντασου ποσο δυσκολο ειναι για καποιον που δεν ξερει τιποτα απο ds να του πετας ετσι αγνωστες ορολογιες! Ευχαριστω που μπεικες στον κοπο αλλα κατι ποιο αναλιτικο πιστευω θα με βοηθουσε ιδιαιτερα! Σου εχω στειλει και PM!
Dr_73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Φίλε το ds δεν θέλει πείραγμα για να παίζει αντίγραφα, οπότε κρατάει και την εγγύηση του κανονικά. Απλά παίρνεις μια ειδική καρτούλα , όπως η Μ3 Simply που έχω εγώ που είναι σαν κάρτα DS , με υποδοχή για κάρτα μνήμης. Κατεβάζεις ένα firmware της Μ3 Simply, το παιρνάς στην κάρτα μνήμης, βάζεις και τις roms αζιπάριστες , βάζεις την κάρτα μνήμης στην Μ3 Simply , βάζεις τη Μ3 Simply στην κοσόλα και σου εμφανίζει ένα μενού με τα roms που έχει η κάρτα. Επιλέγεις όποιο θέλεις και παίζεις κανονικά. Είναι κορυφή! Και είναι μικρά τα roms του , οπότε σε κάρτα 2 γίγα , θα έχεις χαλαρά πάνω από 20 παιχνίδια.
freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδια ετσι οπως μας τα λετε δεν καταλαβενουμε τιποτα. Γιατι δεν κανετε ενα λεπτομεριακο οδηγο που να μας κατευθυνη βημα βημα? Ειναι αδηκο για αυτο το site να μην υπαρχει ενας τετοιος οδηγος!!!!)
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδια ετσι οπως μας τα λετε δεν καταλαβενουμε τιποτα. Γιατι δεν κανετε ενα λεπτομεριακο οδηγο που να μας κατευθυνη βημα βημα? Ειναι αδηκο για αυτο το site να μην υπαρχει ενας τετοιος οδηγος!!!!) Άδικο είναι να μην κάνεις μια απλή αναζήτηση για τις λέξεις που σου υποδείξαμε ως λέξεις κλειδιά.Φυσικά και υπάρχει αναλυτικότατος οδηγός.
freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/M3-DS-Real-Rumble-RAM-Pack-Bundle-w-8GB-Micro-SD-Card-p-2748.html παιδια αυτη εδο η καρτα ειναι καλη? θα χρειαστω και καποιο card reader?το μαγαζι αυτο εχει αντικαταβολη η πιστωτικη καρτα?
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 http://www.discoazul.com δέχεται και αντικαταβολή και έχει και card reader.
freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 φιλε μου αν αγορασω μια sd με 8gb θα κανει?http://www.discoazul.com/m3-ds-real-rumble-gba-expansion-pack-microsd-8-gb.html εναταξει η m3 και η sd 8gb η αλλες δυο καρτες τιειναι? σημειωση γινεται να παιζουμε παιχνιδια απο game boy color και game boy advanced με αυτες τις καρτες?
Dr_73 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 φιλε μου αν αγορασω μια sd με 8gb θα κανει? Η M3 Simply που έχω εγώ παίρνει μέχρι 2Gb.Όχι παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες παρόμοιες νομίζω. Μην σου φαίνονται λίγα. Τα μεγαλύτερα παιχνίδια του DS είναι 128ΜΒ, αλλά λίγα είναι τόσο μεγάλα! Οπότε στην 2άρα έχεις πάνω από 20 παιχνίδια και άνετα μπορεί να είναι και 40-50. Και παίρνεις κι άλλη 2άρα στην τελική.
freddy adu Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 τοτε το σιτε αυτη που δινει μαζι με την m3 γιατι την δινει ?οι αλλες 2 τι ειναι?
Dr_73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τοτε το σιτε αυτη που δινει μαζι με την m3 γιατι την δινει ?οι αλλες 2 τι ειναι? Αυτή είναι M3 DS Real Rumble και όχι Μ3 Simply που έχω εγώ.Προφανώς είναι πιο καινούργια και υποστηρίζει 8άρες. Από την άλλη βλέπω να γράφει κάτι περίεργα με κάρτες taiwan κτλ. Επειδή είπαμε πολλά.Και με 2Gb βάζεις όπως έγραψα πολλές φορές αρκετά παιχνίδια. Από 20 εώς 50-60-70. Είναι πολλά παιχνίδια. Μην το κουράζεις άλλο. Πάρε μία και ξεσκόνισέ το. Η συγκεκριμένη κονσόλα είναι η πιο εύκολη για να παίζεις αντίγραφα.
freddy adu Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 φιλε μου εσυ νομιζεις οτι ειπαμε πολλα! εγω δεν καταλαβα ετσι οπως τα λετε! αν σηζητουσατε μεταξυ σας ( που ξερετε να κανετε την ολη διαδηκασια) αυτα θα ηταν αρκετα!αν για παραδειγμα τα παρω αυτα(και την m3 και την sd) μετα δεν θα χρειαστει καποιο προγραμμα για να βλεπει το ds τα roms?αν κουραστικες φιλε μου DR_73 ΜΠΟΠΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ! δεν σε υποχρεοσα!
Dr_73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 !αν για παραδειγμα τα παρω αυτα(και την m3 και την sd) μετα δεν θα χρειαστει καποιο προγραμμα για να βλεπει το ds τα roms? Έχω γράψει ήδη πιο πριν, ότι εκτός από αυτά τα δύο και τα παιχνίδια εννοείται που κατεβάζεις , χρειάζεται και το firmware της κάρτας M3 Simply, που το κατεβάζεις από τη σελίδα του κατασκευαστή που ανέφερα επίσης. Το αντιγράφεις μαζί με τα roms των παιχνιδιών στην κάρτα απλά. ΑΚόμη χρειάζεται να μπορείς να συνδέεις τον card-reader σε θύρα usb , να μπορείς να κάνεις copy-paste τα παιχνίδια από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή στην κάρτα και να μπορείς να κάνεις safely-remove τον card reader , για να μην χαλάει η κάρτα όπως συμβαίνει αν τραβήξεις το καλώδιο usb απλά. Αυτά.
sintalkas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 κανά ελληνικό κατάστημα υπάρχει που να έχει τη κάρτα αυτή;(πμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.