Προς το περιεχόμενο

Trojan Spy Pophot WX

pfg1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το καθιερωμένο μου σκαν με το spyware doctor και μου βρήκε το Trojan Spy Pophot WX.Έκανα διόρθωση αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα.Δεν μπορώ να μπω στο control panel και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : windows\system32\rundll32.exe is a valid win32 application.Με system restore δεν γίνεται τίποτα.Ξέρει κανείς πως θα το διορθώσω;

Δημοσ.
Έκανα το καθιερωμένο μου σκαν με το spyware doctor και μου βρήκε το Trojan Spy Pophot WX.Έκανα διόρθωση αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα.Δεν μπορώ να μπω στο control panel και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : windows\system32\rundll32.exe is a valid win32 application.Με system restore δεν γίνεται τίποτα.Ξέρει κανείς πως θα το διορθώσω;

===================================================

Αγαπητέ φίλε! Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έζησα σαν ΕΦΙΑΛΤΗ εδώ και 2 μέρες!

Μετά από ένα φορμάτ μηνιάτικο για να φέρω στα καλά του το πισί, εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση Spyware Doctor v5.5.1.3.22 !!! :P

Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που μου έκανε update την τελευταία λίστα με τα virus!!! Κάνοντας ένα σκαν μου βρήκε αυτό το επικύνδυνο όπως το περιέγραφε Trojan.Spy.Pophot.WX και είχε προσβάλλει το rundll32.exe!!! Από συνήθεια πάτησα να μου το διαγράψει χωρίς να ξέροντας τι με περιμένει!!!:X

Μετά από λίγο άρχισαν να γίνονται κάτι κουφά, να μην μπορώ να μπω στις ιδιότητες του , ούτε όπως κι εσύ στο , να μου αλλάζουν χρώμα και μέγεθος οι γραμμματοσειρές, ...γενικά ένα ενευριστικότατο τρελλοκομείο!!!:shock:

Ξανακάνω φορμάτ, στο τέλος, ξαναχρησιμοποιώ το, και μετά πάλι από τα τελευταία , νάσου πάλι το περίεργο !!!:eek:

Τα πήρα κυριολεκτικά κρανίο, δεν ήξερα τι να κάνω!!! Πάλι φρμάτ___ Αποκλείεται, κάποιο λάκο έχει η φάβα, κάποιος μου κάνει πλάκα!!!:fear:

¨εκανα μια γύρα στα φόρουμς και μετά από αρκετό ψάξιμο ανακάλυψα ότι ήταν ΕΣΦΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! Ναι, κι όμως αληθινό !!!

Το Spyware Doctor v5.5.1.3.22 εδώ, παρουσιάζει ένα ιδιόμορφο ΜΠΑΓΚ !!!

Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ έχεις σίγουρα Windows XP Pro SP3 !!!:P

Το rundll32.exe δεν έχει καμμία σχέση με εκείνους που τρέχουν ακόμα τα Windows XP Pro SP2, γι αυτό και δεν θα τους παρουσιαστεί ποτέ κανένας τέτοιου είδους ιός περίεργος απτό Spyware Doctor αν έχουν!

Με λίγα λόγια, οι τυπάδες του Spyware Doctor v5.5.1.3.22, τόσο ξεφτέρια ήταν που δεν ενημέρωσαν τα τελευταία updates, την εξέλιξη του rundll32.exe να υποστηρίζει το SP3 αλλά το έχουν αφήσει ακόμα στο SP2 !!!

Μια απλή λύση είναι στο να πας Spyware Doctor v5.5.1.3.22 στην επιλογή "Global Action List" και να κλικάρεις "Allow" !!! Όλα θα ξαναεπανέλθουν στην αρχική τους ηρεμία! Ελπίζω μόνο να μην έχεις ήδη διαγράψει το rundll32.exe, γιατί τότε δυστυχώς θέλεις μόνο ΦΟΡΜΑΤ και ΦΤΟΥ κι από την ΑΡΧΗ !!!

Για τους άπιστους Θωμάδες να το λινκ που τα εξηγεί όλα

>http://www.pctools.com/forum/showthread.php?p=184486

εκεί που λέει ό τύπος:

<<No, don't block it! This round of updates is a fiasco. You will be blocking Windows system files here. Not good. Go into the Global exclusions folder and delete the recent addition, or change to 'allow' at least. Then turn the guards off or switch off Spyware Doctor...>>

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ Spyware Doctor ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ updates για να μην έχουμε άλλα παρατράγουδα και καρδιοχτύπια με FAKE ΙΟΥΣ στο μέλλον !!! :-(:confused:;)

Πάντως, παραβλέποντας λίγο το περιστατικό, εγώ δαγκωτός εδώ κι ένα χρόνο ψηφίζω με κλειστά τα μάτια Spyware Doctor v5.5.1.3.22 !!! Antivirus + Antispyware, 2 σε 1 !

Πολύ ελαφρύ και αποτελεσματικό !!!

Για όσους υπερβολικούς θέλουν περισσότερη προστασία θα τους πρότεινα να βάζανε μαζί και το Norton Internet Security 2008. To δοκιμάζω τον τελευταίο Μηνάκο και μου έχει βγει πάρα πολύ καλό, ...Διπλή προστασία και συμπλήρωμα στο Spyware Doctor v5.5.1.3.22 !!!:shifty::shifty::shifty::-D:-)

Δημοσ.

Τελικά όντως είναι ένα πρόβλημα του Spyware Doctor αλλά δεν χρειάζεται φορμάτ το μηχάνημα ,απλά από το folder c:\windows\servicepackfiles\i386 αντιγράφουμε το αρχείο rundll32.exe στο folder c:\windows\system32.

Τώρα τα πάντα θα δουλεύουν άψογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...