Προς το περιεχόμενο

Καινουργια κολπα επιτηδιων ?

user-64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ χαιρετω ολους τους insomniacs

λοιπον μια μερα ειχα ανοιχτο το msn σε busy φαση

παιζωντας WoW σαν παιδι και εγω :Ρ

συνεχιζω ξαφνικα δεχτηκα να κανω προσθεση στις επαφες ενα email adress

το κανω add λεγωντας οτι ειναι καποιος γνωστος που αλλαξε λογαριασμο

την αλλη μερα μου ερχεται ενα μηνυμα στα πορτογαλικα :Ο

λεω λοιπον καποια πλακα κανενας γνωστος και μπαινω systran.otenet.gr για να δει οτι δεν "ψαρωσα" ομως συνεχισε να μιλαει Πορτογαλλικα ρωταω αν ξερει αγγλικα και λεει οχι τοτε λοιπον σκεφτηκα να κανω οτι εκανε ενας φιλος σε αυτα τα email που λενε να ερθει στο μερος οτι οι γονεις του πεθαναν κλπ.

μετα απο 2 μερες λοιπον με τον μεταφραστη επι ποδος (καλα να ειναι η OTENET)

τον/την ρωταω ευθεως ποιος σου εδωσε το email μου και μου λεει οτι

αλλαξες και καλα εγω τον τροπο πληρωμης κατι για round2 κατι τετοιο

και οταν ρωτησα τροπο πληρωμης γιατι πραμα λεει " ελα για κατι που ηταν "μετριο" και πιθανοτατα το εκανα εγω πιο "μακρυ"" ΜΑΛΛΟΝ απο τα συμφραζομενα

PS1:οτι αναφερω εγιναν μεσω μεταφραστη

PS2:πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο πραμα

PS3:το email αυτο ειναι μονο για chat με φιλους και γνωστους

τι ειδους κολπακια ειναι αυτα ?

ευχαριστω πολυ user-64

Δημοσ.

Μάλλον ξέχασες να πληρώσεις τον χειρούργο :P

Συνηθισμένο φαινόμενο θα έλεγα. Τις τελευταίες 10 μέρες έχω πάρει 3 τέτοια μηνύματα από "φίλους". Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαθευτεί το email σου ακόμα κι αν το χεις για chat με φίλους και γνωστούς. Πχ αν κάποιος κάνει forward ένα email σου σε κάποιον τρίτο αμέσως του γνωστοποιεί και το email σου και δεν ξέρεις μετά από πόσο πλήθος forwards θα σταματήσει αυτό. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Απλά καλό είναι να μην προσθέτουμε άτομα που δε γνωρίζουμε. Ας επικοινωνησουμε με email πρώτα. Τώρα απλά τον κάνεις block & delete.

Δημοσ.

απλα τον προσθεσα θεωρωντας οτι ειναι καποιος φιλος που αλλαξε αλλα email απο την στιγμη που δεν ηταν αρχισα την συζητηση για να δω τι ακριβως συμβαινει.Εννοειται οτι εφαγε και block και delete

πριν απο κανα μισαωρακι :D

Δημοσ.

κι εγω το επαθα αυτο προσφατα. αλλα να σου πω την αληθεια επιδη δεν πηγε το μυαλο μου να χρησιμοποιησω το systran τον εκανα ενα block και μετα delete και ολα τελειωσαν εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...