Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή θέσης ψύκτρας Zalman 9500 LED...

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. έχω κάνει βλακεία..

Απο κεκτημένη ταχύτητα, έχω βάλει την ψύκτρα στο σύστημά μου λάθος ...

Απο ό,τι είδα μέσα στο site της Zalman, ο ανεμιστήρας της ψύκτρας πρέπει να είναι σε διάταξη απο δεξιά προς τα αριστερά (όπως βλέπουμε απο πάνω το σύστημα, με ξαπλωμένο το PC)

Ανεμιστήρας 120mm (της Zalman) -> Ψύκτρα (blades) -> Ανεμιστήρας προς τα έξω 120mm (back)

Εγώ έχω βάλει τον ανεμιστήρα της Zalman μέτωπο με τον ανεμιστήρα του κουτιού τον πίσω.. οπότε είναι λάθος.. δεν βγάζει τον ζεστό αέρα που δημιουργήται μέσα στην ψύκτρα..

Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος καθαρίσματος της ψύκτρας απο την θερμοαγώγιμη πάστα ωστε να μπεί σωστά η ψύκτρα και να ξαναβάλω thermal paste ??? :fear:

Πρέπει να προσέξω κάτι ?

Δημοσ.

Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος καθαρίσματος της ψύκτρας απο την θερμοαγώγιμη πάστα ωστε να μπεί σωστά η ψύκτρα και να ξαναβάλω thermal paste ??? :fear:

κωλόχαρτο και λίγο οινόπνευμα και κάνεις μια χαρά δουλειά

το ροζ καθαρίζει καλύτερα :P

αν είναι γκοφρέ θέλει λιγότερο τρίψιμο :lol:

Πρέπει να προσέξω κάτι ?

να την βάλεις σωστά αυτή την φορά... :-D

Δημοσ.

Λοιπόν..

Ξέχασα να σας πώ πως έχω (στον Server) ένα κουτί SunbeamTech "Storm"..

Άλλαξα τους ανεμιστήρες που έχει (μπρος κ πίσω 2χ120mm -sunbeam- ) με δύο άλλους (Zalman F3).

AΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ ΘΕΣΗ (την έβαλα στην κανονική της) και βλέπω διαφορέέέές !!!!

Παλιό setup

• CPU : 44 με 52
  • MOBO : 32-35

New Setup

• CPU : 38-44
  • MOBO : 28-32

Σύν του οτι καθάρισα την ψύκτρα απο κάτω και τον επεξεργαστή (απο την thermal paste) και ξαναέβαλα πολύ καλύτερα νομίζω.. (έβαλα απο την Zalman που μου είχε μείνει, της ψύκτρας.. δυστυχώς δεν είχα άλλη..)

Αυτά..

Όσων αφορά τα ανεμιστηράκια.. ξέρει κανείς πώς ελέγχω τις στροφές τους ?

@Vatos_Locos : Τελικά το κωλόχαρτο κάνει φοβερή δουλειά!!! Ήταν και Softex για τρυφερούς κ@λ@@ς.. !! :-) Thanksssss

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...