Προς το περιεχόμενο

Πιθανό πρόβλημα με κάρτα γραφικών.

Elven_King

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Aντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC της κοπέλας μου (Athlon X2 4800+, 2GB ram, ASUS 8600GT 256MB, MSI m/b KN9 Ultra-2Fμε chipset N-Force 590 ΑΜ2, 500W Thermaltake τροδοφοδοτικό).

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες στιγμές όλα τα 3D παιχνίδια που δοκιμάζω (Gothic 3, Gothic 1, Lego Star Wars, Obscure κλπ) τρέχουν πολύ γρήγορα, σαν να τα έχεις βάλει σε Fast Forward...

Οι drivers της κάρτας γραφικών είναι οι 169.21 και πιθανολογώ ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πέρασα μία έκδοση της DirectX 9.0c, άλλη από αυτή που είχα ήδη εγκατεστημένη, από ένα καινούριο παιχνίδι.

Το pc είχε ήδη την τελευταία έκδοση της DirectX, απλά επειδή το παιχνίδι μου έκανε κάτι κουλά με το anti-aliasing (τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν πρόβλημα του παιχνιδιού) έβαλα από πάνω την έκδοση που είχε στο cd του. Να σημειωθεί ότι ο φάκελος της έκδοσης της DirectX που ήταν στο παιχνίδι ήταν 50ΜΒ ενώ αυτός που είχα πριν ήταν 55ΜΒ.

Έβαλα κατόπιν και την τελευταία έκδοση της DirectX 9.0c (Μάρτιος 2008) αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Με τα 2D παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έλεγα να βάλω και AMD processor driver, απλά θα ήθελα και την γνώμη σας. Υπάρχει περίπτωση να είναι hardware πρόβλημα;

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να είναι hardware πρόβλημα;

Με βάση αυτά που γράφεις, όχι, είναι αδύνατον..

Οι drivers της κάρτας γραφικών είναι οι 169.21

μπες nvidia..υπάρχουν καινούριοι..

και πιθανολογώ ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πέρασα μία έκδοση της DirectX 9.0c

Το πιθανότερο είναι..από πού την κατέβασες?

Δημοσ.

Δεν την κατέβασα την "ύποπτη" DirectX, υπήρχε στο dvd του παιχνιδιού. Θα δοκιμάσω και νέους drivers μήπως φταίει αυτό, αλλιώς μάλλον δεν το γλυτώνω το format.

Το pc κάνει και κάτι άλλα περίεργα, όπως το search των Windows ουσιαστικά δεν δουλεύει γιατί δεν εμφανίζεται ο βοηθός με τα πεδία αναζήτησης κλπ.

Δημοσ.

μήπως άρπαξε τίποτα περίεργο απο καμμιά σελίδα ή απο αλλού???το format φαίνεται καλή ιδέα πάντως...P.S:μακάρι και η δικιά μου κοπελιά να είχε ένα pc σαν της δικής σου όλη μερα θα έπαιζα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...