Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια DVD για αναπαραγωγη σε συμβατικο dvd player τηλεόρασης

paranoid_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καιρο τωρα προσπαθω να σκεφτω ενα τροπο να καταφερω να δημιουργησω ενα dvd που να παιζεται σε οποιοδηποτε συμβατικο dvd player τηλεορασης.Κατεβαζω παρα πολλες ταινιες απο internet(***KOBONTAI*** ;)).θελω να τις βάλω σε ενα dvd και να φορτώσω υποτίτλους που έχω κατεβάσει απο διαφορα sites αλλα δυστυχωσ δεν τα εχω καταφερει.δοκιμασα και καποια προγραμματα οπωσ το convertXtoDvd αλλα δυστυχωσ να περασει υποτίτλουσ δεν το εκανε π να χτυπιόμουν:mad::mad:

αν μπορει κανεις να βοηθησει θα ημουν ευγνώμον

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ το convertxtodvd και είμαι πλήρως καλυμένος, τη δουλειά που θέλεις την κανει με το παραπάνω, που δυσκολεύτηκες;

αν οι υπότιτλοί σου είναι σε ξεχωριστό αρχείο πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία, δηλαδή: kafros.avi & kafros.srt

μετά από αυτό όταν κάνεις add για να βάλεις το αρχείο avi στο convertxtodvd αυτό θα περάσει αυτόματα και τους υπότιτλους μέσα και φυσικά θα τους ενσωματώσει στο τελικό αποτέλεσμα της ταινίας. ;)

εννοείται ότι αν οι υπότιτλοι έχουν μια διαφορά στην ονομασία, σε σχέση με την ταινία, τους μετονομάζεις.

Δημοσ.

βασικα το ειχα δοκιμασει και αυτο,αλλα επειδη εκανε καμια 2-3 ωρεσ να τελειωσει με την επεξεργασια της ταινιας το εκλεισα...

ευχαριστω παντωσ φιλε μ....)

Δημοσ.

σ' εμένα κάνει μια ώρα περίπου αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, το βάζω να κάνει τη μετατροπή το βράδυ πρίν πέσω για ύπνο, ώστε το πρωί είναι έτοιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...