Προς το περιεχόμενο

λιγη βοηθεια...επεξεργαστη ή τι αλλο?

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,

εχω εναν athlon64 754pins λοιπον τον εχω o/c απο 2 γιγα στα 2,4 εδω και κανα χρονο και εκει που δουλευαν ολα καλα κανω ενα ρισταρτ και πεταγετε απο το bios η μαγικη φωνη "οτι δεν μπορει να ανοιξει λογο o/c του επεξεργαστη" ή κατι τετοιο παντος συγουρα ειπε για τον επεξεργαστη και το o/c. γνωμες?

Λετε να καηκε η cpu?

Αλλαξα και την παλια καρτα γραφικων μπας και φταιει αλλα τα ιδια. Όποτε παει να μπουταρει στον δισκο κανει ρισταρτ, ο δισκος αναβει και στα λαμπακια κανονικα φενεται οτι αναβει δεν πιστευω οτι ειναι δισκος.

-στο bios φενονται ολα συνδεδεμενα δισκοι, cpu, mnhmes εκανα και εκει ενα default settings αλλα τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Βγαλε τη μπαταρια απο τη μητρικη αφου εχεις αποσυνδεσει τη μπριζα. Μπορει να εχει φαει κολλημα, ενα reset cmos αφου ειπες οτι ηδη εχεις βαλει τα default δε βλαφτει.

Ειχες κανει overvoltage στη cpu?

Δημοσ.

μονο με overvoltage επαιζε να τη παω στα 2,4 αλλα μικρη διαφορα απο 1,525 στα 1,575, τωρα την εχω βγαλει την μπαταρια και θα την αφησω λιγο ακομα μπας και ξεμπλοκαρει

• Moderators
Δημοσ.

Εγω Athlon 64 απο 2,2 τον πηγα 2,63 χωρις vcore.

:-) ΔΟκιμασε το και πες μας, επιστρεφω σε λιγο.

Δημοσ.
Όποτε παει να μπουταρει στον δισκο κανει ρισταρτ

Αυτό οφείλεται μόνο στο overcklock..

επιστρεφω σε λιγο.

Μην αργήσεις :lol::lol::lol:

Δημοσ.

παιδια τζιφος και με τη μπαταρια τα ιδια κανει αφου την εβαλα, αλλαξα και ρυθμισεις στα στανταρ τα ιδια κανει και under kai over voltage εκανα και το multiplyer αλλαξα τιποτα. γνωμες? λετε να καηκε η μητρικη? δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Αφου λες οτι προχωραει στην εκκινηση μαλλον ολα ειναι καλα αλλα κατι κολλαει.

Για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι hardware τσεκαρε αν μπιπαρει η μητρικη.

Φανταζομαι οταν ξεκιναει ακουγετε ο ηχος οτι ο επεξεργαστης ειναι οκ (ενα μικρο μπιπ κανει, ενα και μοναδικο), και αν κανει και memtest.Ασε μητρικη, επεξεργαστη και μνημες επανω και βαλε μπρος, μετα προσθεσε καρτα γραφικων και τελευταιο το δισκο.(καθε φορα που θα προσθετεις εννοω να επανεκκινεις)

μετα απο ολα αυτα αν η μητρικη σου δειξει οτι ολα ειναι οκ που μαλλον ειναι δοκιμασε να κανεις επιδιορφωση τα windows που μαλλον εκει εντοπιζω το προβλημα(ή τροφοδοτικο), μαλλον κρασαραν και τζαμπα αγχονεσαι.

Δημοσ.

φιλτατε koprodogis, μπραβο ειχα ξεχασει αυτες τις κινησεις καλα που μου το θυμησες, και εγω σκεφτηκα για το δισκο και μαλλον εκει ειναι γιατι οταν παει να μποταρει στον δισκο κανει το ρισταρτ εκτος αν εχουν κρασαρει τα γουιντοους χπ(αντε παλι) ή ο δισκος καηκε, θελει λιγο ψαξιμο, μετα τι δουλεια θα παω για δοκιμες

η μητρικη μπιπαρει στην εκκινηση και δειχνει το μεμτεστ κανονικα,

Δημοσ.

λογικα χωρις σκληρο δεν θα μπιπαρε η μητρικη? η δοκιμη θα δειξει.

Εγω για windows σε κοβω να χρειαζεσαι.Υπαρχει και η λυση χρησης ενος Live cd linux Που θα αποδειξει αν κλαταραν τα παραθυρια

Δημοσ.

λοιπον εκανα τις δοκιμες, μπιπαρε οτι λειπει και ο δισκος εβαλα και ενα λαιβ cd αλλα κανονικα ανοιξαν οι φακελοι των χπ, εκανα και repairκαι τα σχετικα τιποτα κανω τωρα εγκατασταση των χπ παλι χωρις φορματ, αυτα θα ποσταρω νεοτερα

Δημοσ.

ενταξει παιδια νανε ειναι καλα τα γιντοους που κρασαρουν ετσι και αντε παλι να τα εγκαθησταμε ολα απο την αρχη, το πισι δουλευει ευχαριστω παιδια για το χρονο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...