Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραφικων??

Traganos_Kab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!πηρα προσφατα την asus 8400 gs αλλα παρουσιαζεται το εξης προβλημα..οταν παιζω παιχνιδια χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις σε γραφικα κτλ οπως το zuma,αν το ξερετε,και μετα παω να δω βιντεο,η εικονα ειναι μαυρη με οποιο προγραμμα κ αν το παιξω κ εχει μονο ηχο.οταν κανω αποσυνδεση χρηστη η κ restart ολα φτιαχνουν..ειναι καποια ρυ8μιση που πρεπει να αλλαξω η εχει προβλημα η καρτα?

α εντωμεταξυ σαυτο το παιχνιδι τα εικονιδια κ το κενσορας ειναι αρκετα μεγαλα που σημαινει μικρη αναλυση αν δεν κανω λα8ος,ε?γιατι οταν παιζω αλλο παιχνιδι που η αναλυση δεν αλλαζει κ το κλεινω,ολα μετα δουλευουν κανονικα..καμια ιδεα??

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να παίξεις λίγο με τη 3D ρύθμιση της κάρτας γραφικών σου. Συγκεκριμένα στο 3D/κανονικές ρυθμίσεις. Μείωσε λίγο εκεί να δεις τι θα γίνει.

Δημοσ.

τι ακριβως να μειωσω?πηγα διαχειριση ρυ8μισεων 3δ-->ρυ8μισεις προγραμματος-->zuma κ εχει τα εξης..οριο επεκτασης,ανισοτροπικο φιλτραρισμα,εξαναγκασμος απεικονισεων ΜΙΡ,εξομαλυνση οριων-διαφανεια-γαμα κτλ...τι απο αυτα παιζει ρολο?δεν εχω ιδεα..

Δημοσ.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, γιατί αφενός η κάρτα δεν είναι ενεργοβόρα, αφετέρου δεν ανεβάζει συνήθως θερμοκρασίες, αλλά πες μας τι τροφοδοτικό έχεις και αν μπορείς δες και τι θερμοκρασίες πιάνει η κάρτα με κάποιο προγραμματάκι τύπου speedfan.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι dax 500w κ η καρτα ειναι συνη8ως στουσ 55-60 βα8μους..τωρα ας πουμε εχει 58.με τις ρυ8μισεις τι να κανω??

• Super Moderators
Δημοσ.

η κάρτα σου δεν υποστηρίζει dx10...και αν υποστήριζε θα σερνόταν το σύμπαν...

Δημοσ.

Aν εχεις vista ναι αλλα δεν θα ειναι direct X 10 γιατι πολυ απλα δεν ειναι η καρτα τετοια,αλλα το σιγουρο ειναι οτι μπορεις να βαλεις τωρα τι θα κερδισεις ειναι αλλο θεμα....

Δημοσ.

Ναι γιατι δεν υπαρχει direct X 10 για XP μονο vista αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα δουλεψει η καρτα σε XP απλως θα δουλευει σε 9.0c

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...