hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αγαπητή φίλοι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC μου. Ανοίγοντας τον υπολογιστή δεν ανάβει η οθόνη Πιστεύω είναι πρόβλημα της υποδοχής που μπαίνει η κάρτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει ....Έχω βάλει και την κάρτα γραφικών και την οθόνη σε άλλο PC και δούλευαν μια χαρά. Η υποδοχή στην μητρική είναι pci-express δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα με τις συμβατότητες γιατί παλιότερα έπαιζα μια χαρά στο ίδιο PC.Τι μπορώ να κάνω…
panagos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Για να σιγουρευτούμε οτι δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το pc σου, όταν το ανοίγεις μπαίνει στα windows? Ακούς δηλαδή τον ήχο κτλ;
panagos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ξαφνικά άρχισε να το κάνει αυτό; Χωρίς εσύ να ξεκουμπώσεις κάτι ή όπως ο άλλος ο φίλος να κλωτσήσεις το pc;
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Να το κλωτσήσω όχι ρε συ. Ευτυχώς δεν παίζω lineage και έχω το κεφάλι μου και τα νεύρα μου ήσυχα. Έβγαλα το καλώδιο τις οθόνης για να μεταφέρω την οθόνη στο 2ευτερο pc μου για να δω μια ταινία και το ξανά κούμπωσα μετά. Από τότε «νέκρωσε…»
e-lias_287 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αγαπητή φίλοι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC μου.Ανοίγοντας τον υπολογιστή δεν ανάβει η οθόνη Πιστεύω είναι πρόβλημα της υποδοχής που μπαίνει η κάρτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει ....Έχω βάλει και την κάρτα γραφικών και την οθόνη σε άλλο PC και δούλευαν μια χαρά. Η υποδοχή στην μητρική είναι pci-express δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα με τις συμβατότητες γιατί παλιότερα έπαιζα μια χαρά στο ίδιο PC.Τι μπορώ να κάνω… Για τσέκαρε αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών όταν συνδέεις την οθόνη στο PC1 (μπορεί βάζοντας το βύσμα να κουνιέται και να μην κάνει καλή επαφή) και σιγουρέψου ότι βάζεις το καλώδιο στην υποδοχή που το είχες πριν (στην περίπτωση που έχει δύο DVI).
hackertom Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δεν παίζει να χάλασε η υποδοχή που έχει η μητρική για την κάρτα γραφικών μου???
panagos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παίζει αν τράβηξες το καλώδιο της οθόνης βίαια απο την κάρτα να κούνηθηκε μέσα και κάτι να έγινε.. τί να πω δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχεις δεύτερη κάρτα να την δοκιμάσεις στη μητρική να σιγουρευτούμε;;
hackertom Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ναι φιλε μου σωστος..θα βρώ μια αλλη καρτα και θα σας και θα σας πω αποτελεσμα οκ....
hackertom Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ωχ παιδιά έβαλα και δεύτερη κάρτα και δεν άναψε η οθόνη !!!Τα δοντάκια στο καλώδιο της τηλεόρασης είναι εντάξει πάντως .Τώρα τι κάνω???
jonkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις να συνδέσεις μια άλλη οθόνη στο pc σου? Κατ`αρχάς ούτε καν στο DOS δεν βλέπεις κάτι? Από την αρχή που τον ανοίγεις είναι OFF η οθόνη σου?
hackertom Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δεν παίζει πρόβλημα η οθόνη αλλά η μητρική παιδία. Αυτό που λες το έκανα αλλά δεν είδα τίποτα. Νομίζω τελικά φταίει η μητρική. Μήπως παίζει τίποτα με την τροφοδοσία και την COM A θήρα…???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.