Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση

babel47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site,

σχεδιάζω αυτό τον καιρό την ιστοσελίδα μου, και προτού αγοράσω hosting από κάποια εταιρία κτλ, εχω ξεκινησει να την υλοποιω μέσω του dreamweaver και αλλων προγραμμάτων. Το σημαντικό για μένα είναι να τεστάρω πως όλα έγιναν όπως ακριβώς τα ήθελα π.χ. με κάποιον server να δοκιμαζω την σελιδα μου oflline στο σπιτι locally. Ποιον server προτεινετε? εχω ψαξει αρκετα εχω δει τον wampp. Είναι ο καλύτερος που θα μπορουσα να επιλεξω? ΤΙ διαφορες εχει πχ ο xampp?

Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς κάπου PHP ή άλλη γλώσσα προγραμματισμού; Γιατί εάν η ιστοσελίδα είναι μόνο σε HTML δεν χρειάζεται να στήσεις web-server στο pc σου μιας και θα τη βλέπεις απευθείας από κάποιον web-browser κάνοντας click πάνω στο αρχείο index.html

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μπορω να κανω μια εγκατασταση πχ ενος φορουμ ή να ανεβασω offline καποια πχ html που εχω φτιαξει κτλ... Θα μπορω να κανω πληρεις δοκιμες σε ολα αυτα offline? (egkatastaseiw programmatvn ktl..)

Δημοσ.
Ναι θα χρειαστω και php ευχαριστω

Για δοκίμασε αυτο (κανε και ενα ψαξιμο για xamp στο νετ)

http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

Δοκιμασε και την version της php της πιθανης χοστινγκ εταιρειας (by default εχει την τελευταια εκδοση της php το xamp 5, κατι οποτε δοκιμασε και με πασαιοτερες εκδοσεις της php (Apache ισως Msql που δεν ξερω αν την χρειαζονται τα φορα αλλα πως αλιως αποθηκευουν τα στοιχεια των μελων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...