shkreliand Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γεια σας και παλι. Απο οσο διαβαζω βλεπω οτι πολοι χρηστες χρυσημοπιουν Linux και μου κυνησε την περιεργια να το δω στο youtube εδω λινκ απο το Linux Ubuntu Και μου αρεσαν πολυ σαν χρηση αρκετα εντιποσιακα και θελω να ρωτησω σε σχεση με τα XP που χρυσημοπιω τωρα τι θετηκα και τι αρνυτικα εχουν... Αν ειναι πιο ελαφρια ή το αντιθετος.... Οποια προγραματα υσχουν για τα windows υσχουν και για τα Ubuntu..? Οπος και τα games..? Με τους drivers των συσκευων θα εχω προβλημα.... Ειναι μονο αγγληκα ή υπαρχουν και ελλινηκα..? Αν αξιζει.? Γενηκα τι παιζει γυρο απο αυτα, αυτα που ροταω ειναι καποια απο τα σημαντηκα που ερχονται στο μιαλο μου αυτην την στυγμη, και ιδι κατεβαζω το ubuntu-8.04-desktop-i386 να το εχω μηπως ψηθω και τα βαλω.. Ακου απο εσας εντηποσεις.. Ευχαρηστω προκαταβοληκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Για αρχή κοίτα εδώ θα σου λύσει σχεδόν όλες τις βασικές σου απορίες. Επίσης το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές στο φόρουμ οπότε με μια αναζήτηση θα βρείς ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Να ξέρεις όμως οτι η μετάβαση στο λίνουξ θέλει να έχεις όρεξη για μάθηση γιατί λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας του λειτουργικού πρέπει να μάθεις πολλά πράματα από την αρχή. Εμείς να σου ευχηθούμε καλή αρχή και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ευχαρηστω. Μπορει να κλεισει το topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Kαλήτερα να δοκιμάσεις το ubuntu και στην πορεία σιγά σιγά να το μάθεις. Το κακό είναι ότι τα games των windows δεν παίζουν σε linux αλλά υπάρχουν άπειρες άλλες δυνατότητες και είναι πιο ασφαλές καθώς δεν έχει και ιούς. Το video που λές είναι πλέον ξεπερασμένο. Ενα μερος των καινούργιων εφε μπορείς να το δεις εδώ http://www.ubuntuvideo.com/ubuntu_8_04_compiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ΟΟΟΟ ειναι πολυ φευγα η κατασταση ναι οντος εντυποσιακοτατο και είναι πιο ασφαλές καθώς δεν έχει και ιούς δλδ ουτε antivirus ουτε spyware ktl..? εμενα με ενδιαφερει αν μπορω να φορτοσω Corel, Photoshop, Sony Vegas αντε και κανενα game αλλα μου ειπες οτι δεν φορτονει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Και δεν ξερω αν ειναι σαν τα win 32/64bit αν θα γνωρησει τις μνημες + vga ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Aυτό το βλέπεις αν μπουτάρεις το cd και μπείς σε live συνεδρια. Με αυτό τον τρόπο θα τρέξεις το λειτουργικό χωρίς να το εγκαταστήσεις. Οσο για τα προγράμματα υπάρχουν κάποια που κάνουν την ίδια δουλειά με αυτά που ανέφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι αλλα πρεπει να τα μαθω παλι πολλα προγραμματα απο την αρχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι αλλά η γνώση δεν είναι ταλαιπωρία αλλά διασκέδαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 χεχε εχεις δικιο φιλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.