wgibson Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 μπορει καποιος που πηρε το pc master μαιου να μου πει τι διαμορφωση εχει το "budget pc" , στις σελιδεσ με τα προτεινομενα configuration απο το pc master? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικα
christarass Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Γιατί δεν πας να αγοράσεις το περιοδικό? :-D:-D:-D:-D:p ελα ντε
antonl Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 [offtopic] Φαντάζομαι ότι αν του απαντήσει κάποιος από εδώ δε θα του ζητήσει χρήματα... [/offtopic]
sam sam Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 και γιατι δεν μπαινεις σε καμια σελιδα που εχει σπασμενα λογισμικα και τα λοιπα και να κοιταξεις στα ebooks ? αν και το καλυτερο ειναι να πας να το παρεις..για 5 ευρω τσιγκουνιες; σκρουτζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
wgibson Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ωραια αφου τα πετατε τα 5ευρω ας παει ενας να αγορασει το περιοδικο να μου πει.
gagbill20 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 και που ξερετε τι το θελει και αν ειναι απαραιτητο να κανει ενα εξοδο ο ανθρωπος? κι αν το θελει αμεσα για τον οποιοδηποτε λογο αλλα ειναι φοιτητης κ εχει 10 Ε να βγαλει τον υπολοιπο μηνα, τι να κανει? να μη ρωτησει?? αν δε βοηθατε μην ασκειτε κριτικη εκ του μακρωθεν..
antonl Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 wgibson επειδή κάτι μου λέει πως απάντηση δε θα πάρεις, μήπως σε βοηθούσε καλύτερα να σου προτείνει κάποιος μια σύνθεση στα ~750?; Εξάλλου συνήθως οι προτάσεις στο PcMaster είναι ελαφρώς ετεροχρονισμένες μιας και δημιουργούνται κανα μήνα πριν την έκδοση του τεύχους (τουλάχιστον παλιότερα έτσι ήταν) και συχνά parts που προτείνονται είναι πλέον δυσεύρετα ή έχουν διαφορετικές τιμές. Αν πάλι θες να μάθεις τη σύνθεση που έχει για κάποιον άλλο λόγο, πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.