Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω, (κι όχι μόνο για τα ορθογραφικά σου λάθη...).

Εγώ προσωπικά έχω hol, για διάφορους λόγους, (π.χ.πριν από οκτώ και κάτι έτη κωδικός κλήσης...), σκέφτομαι να μεταβώ σε (π)ΟΤΕ ακριβώς λόγω ανταγωνιστικότητας, γιατί άλλωστε όχι, είμαστε ο Homo sapiens kapitalensis, κατά την άποψή μου, εδώ ο (π)ΟΤΕ

σκάβει την επικράτεια, μετά τη ΗΟL (διάβαζε Κόκκαλης), γιατί άρα όχι;;;

Και, επιμένω, το σέρβις εδώ, άστα να πάνε,άριστο...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω, (κι όχι μόνο για τα ορθογραφικά σου λάθη...).

Αν εννοεις εμενα (δεν βλεπω καποιο quote) τοτε εχεις δικιο !!! Οταν παρω το πτυχιο της Φιλοσοφικης θα ξαναγραψω.

Δημοσ.
Αν εννοεις εμενα (δεν βλεπω καποιο quote) τοτε εχεις δικιο !!! Οταν παρω το πτυχιο της Φιλοσοφικης θα ξαναγραψω.

Νέος είσαι, έχεις περιθώρεια ακόμη. Με εκνευρίζει εξαιρετικά που λένε πως έχω τρεις μήνες διακοπές επειδή έχουν τα παιδιά τους...

Βιολόγος είμαι...

Δημοσ.

Συγνωμη για να καταλαβω τωρα...καθεστε κ τσακωνεστε για μια προσφορα του Ποτε,που στην ουσια ουτε προσφορα δεν λεγεται αυτο το πραγμα?

Τι να το κανω εγω,να εχω cosmote κινητο που με το προγραμμα που εχω(vodafone), αντι για 32,50 που πληρωνω,στο αντιστοιχο προγραμμα της cosmote θα πληρωνω αμα βαλω cosmote 28,5 ευρω?

Δηλαδη εσεις που υποστηριζεται ΟΤΕ το λετε προσφορα αυτο?

αν το σκεφτειτε καλα η μονη προσφορα ειναι οτι γλυτωνουν οοοσοι εχουν cosmote λιγα ευρω απο το παγιο τους...

ολα τα αλλα μενουν ιδια...

ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ,ΟΧΙ απεριοριστες κλησεις....

Μηπως ο ΟΤΕ μας περναει για @@@@

Δημοσ.

Δεν τσακώνεται κανείς και για τίποτα.

Απόψεις ανταλλάσουμε...

Αυτό, νομίζω, είναι εφικτό...

Δημοσ.

Απόψεις ανταλλάσουμε...

Αυτό, νομίζω, είναι εφικτό...

Λαθως καταλαβες αυτο που ειπα...Κ δεν ειμαι εκεινος που θα πει τι ειναι εφικτο κ τι οχι στο φορουμ.

Δημοσ.
Ξέρω,αλλά και επι γερμανών δεν θα δούμε άσπρη μέρα.

Ποιοι είναι αυτοί ρε παίδες; Δηλαδή αν τους μιλήσω Ελληνικά δεν θα με καταλάβουν;

Δηλαδή αν τους μιλήσω σε μια άλλη γλώσσα- αν θέλουν καταλαβαίνουν Ολλανδικά-, δεν θα μπορέσω να τους εξηγήσω το πρόβλημά μου; Και τι θα κάνω εγώ; Έχω αρνηθεί, μέχρι στιγμής, να μάθω Γερμανικά. Πω,πω,πω, τι έπαθα ο φουκαράς... Βοηθήστε με!

Σοβαρά, ας σκεφτούμε λιγάκι (διαγραφή), είναι μια προσφορά! Τέλος...

Δημοσ.

τοσοs ντοροs για ενα προγραμμα που το μονο που προσφερει ειναι μια ελαχιστη εκπτωση!

Δημοσ.
τοσοs ντοροs για ενα προγραμμα που το μονο που προσφερει ειναι μια ελαχιστη εκπτωση!

Αυτο ειπα κ εγω παραπανω....

Δημοσ.
Νέος είσαι, έχεις περιθώρεια ακόμη. Με εκνευρίζει εξαιρετικά που λένε πως έχω τρεις μήνες διακοπές επειδή έχουν τα παιδιά τους...

Βιολόγος είμαι...

Το περιθώρια με "ι"....Μη λες για ορθογραφικα.Όλοι κανουμε λάθοι...:-)

Κοιταξα επίσης και αυτό

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group#Porsche_ownership

Όντως μετά από πολύ κόπο δώθηκε.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το πάγιο δεν θα κοπεί με τίποτα (κάθε άλλο που θα έρθει και ξένος ιδιώτης) αφού το δίκτυο τους είναι εσκεμμένα το καλύτερο (λόγω πολιτικής ΟΤΕ).

Ίσως να κάνω λάθος.Το μέλλον θα δείξει.:-)

Δημοσ.
Θα ήθελα να μου πεις που το στηρίζεις αυτό! Άλλωστε η είδηση σε ΑΥΤΟ αναφέρεται.

Να κάνω εδώ μια παρένθεση. Εμείς που ζούμε στην επαρχία, έχουμε μια άλλη αντιμετώπιση από αυτόν που αποκαλείτε εσείς (π)ΟΤΕ. Ανθρώπινη, καθημερινή, άμεση και -ιδιαίτερα- φιλική! Δεν πρόκειται να σου αναφέρω προσωπικά παραδείγματα, εκτός κι αν μου το ζητήσεις. Μην ξεχνάς ότι όλοι(σχεδόν) είμαστε επώνυμοι εδώ...

Συγκεκριμένα, εδώ γίνεται μια προσφορά από ένα πάροχο(εγώ δεν ανήκω σε αυτόν,δυστυχώς, γιατί πληρώνω παραπάνω...), αν θέλεις να τον απαξιώσεις να χρησιμοποιήσεις, νομίζω, τρανταχτά επιχειρήματα. Άλλωστε, αν κάνεις μια αναζήτηση για το θέμα του (π)ΟΤΕ και την εμπειρία των άλλων παρόχων(;!) από τα μέλη της κοινότητάς μας, θα δεις ότι οι γνώμεις είναι, τουλάχιστον διφορούμενες!

Συμφωνώ με το σχόλιο περί "επαρχίας" . Αν και διαφωνώ με τον όρο "επαρχία". Ίσως αντί για "επαρχία" θα έπρεπε να λέμε "παράδεισος". Δε χρειάζεται να σας πω ποια είναι η "κόλαση".

Λοιπόν.... Και εγώ, έχω πολύ καλή εμπειρία σε επίπεδο επικοινωνίας με τον ΟΤΕ. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Άρα... Περιμένω με ανυπομονησία να δω και τα τιμολόγια του all in one... Διότι φάγαμε και από τους εναλλακτικούς και είδαμε τη γλύκα...

Δημοσ.

Φάγαμε και απο εναλλακτικούς, ναι, και είδαμε... εντάξει να το δεχτώ χωρίς η προσωπική μου εμπειρία να λέει το ιδιο (έχω εναλλακτικό και είμαι μια χαρά, απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι τώρα).

Η διαφορά με τον ΟΤΕ είναι η εξής:

Μιας και είναι τόσο σπουδαίος και τρανός, με τόοοοσα χρόνια μονοπώλιο, με όλο το δίκτυο δικό του και έτοιμο, με τόσο προσωπικό, με τόσα χρόνια να μασ τα πέρνει χοντρά παρέχοντας μας μόνο τηλέφωνο και τίποτα άλλο,

απλά

περιμένουμε πάντα κάτι καλύτερο, κάτι πιο γενναιόδωρο και όχι το νέο εκπληκτικό πακέτο όπου απλά σου έρχεται ένας μόνο λογαριασμός και έχεις έκπτωση 5? -επι των τιμών του- και όχι κέρδος σε σχέση με εναλλακτικούς.

Ε, τότε σου βγαίνει αυθόρμητα το "αϊ σιχτήρ"...

Δημοσ.

Όταν βάλει απεριόριστες κλήσεις προς ΟΛΟΥΣ και μειώσει και λίγο το πάγιο του θα του πούμε προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...