Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από 21 Μαΐου διατίθεται η νέα συνδυασμένη προσφορά σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet «all in 1» από τον ΟΤΕ. Με το «all in 1» οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να έχουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες τους σε ένα μηνιαίο λογαριασμό. Το «all in 1», προσφέρει στους καταναλωτές:

* Σταθερή τηλεφωνία και προαιρετικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός δικτύου ΟΤΕ με το πρόγραμμα Conn-X Talk.

* Κινητή τηλεφωνία με επιλεγμένα προγράμματα συμβολαίου από την Cosmote.

* Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps με το ευρυζωνικό πακέτο Conn-X.

* Συγκέντρωση διαφόρων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε έναν μηνιαίο λογαριασμό.

* Μηνιαία έκπτωση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

Όλοι οι πελάτες του «all in 1» απολαμβάνουν έκπτωση 15% κάθε μήνα στο πάγιο του συμβολαίου Cosmote που θα επιλέξουν, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 18,75 ευρώ το μήνα. Τα προγράμματα συμβολαίου της Cosmote τα οποία συμμετέχουν στο «all in 1» είναι τα προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας από 120 έως 1000 λεπτά και τα Cosmote Απεριόριστα 1, 2, 3. Στο «all in 1» μπορούν να εγγραφούν τόσο νέοι όσο και υφιστάμενοι οικιακοί πελάτες Conn-X και Cosmote. Το «all in 1» σηματοδοτεί την πρώτη κοινή εμπορική προσφορά του ΟΤΕ και της Cosmote σύμφωνα με την ενιαία στρατηγική του οργανισμού.

Source.png Πηγή: presspoint.gr

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

--να έβαζε και καμία Ip tv να πω έκανε ένα μεγάλο άλμα, αλλά να προσθέσει στο λογαριασμό και το λογαριασμό της cosmote ε.. εντάξει δεν με καίει και τόσο!

--Και να έβαζε και απεριόριστο το connex-talk για ολα τα σταθερά οχι μόνο αυτά που είναι στο δίκτυό του

--και να έκοβε το πάγιο της γραμμής

(πολλά θέλω το ξέρω)

Δημοσ.
--να έβαζε και καμία Ip tv να πω έκανε ένα μεγάλο άλμα, αλλά να προσθέσει στο λογαριασμό και το λογαριασμό της cosmote ε.. εντάξει δεν με καίει και τόσο!

--Και να έβαζε και απεριόριστο το connex-talk για ολα τα σταθερά οχι μόνο αυτά που είναι στο δίκτυό του

--και να έκοβε το πάγιο της γραμμής

(πολλά θέλω το ξέρω)

Συμφωνώ απολύτως αυτη η ΟΤΕ μας εχει γδαρει με τα παγια της και τις πανακριβες τιμες και 'μεις απο επαρχια δε μπορουμε να τη ξεφορτωθουμε, αλλα ουτε και το βλεπω συντομα

Δημοσ.
σιγά τα ΩΑ!

Και μαλλον θα ειναι και χρυσοπληρωμενα !!!!:devil::devil::devil:Εγω για ολα τα παρααπνω εκτος κινητο ,αλλα με απεριοριστςες κλισεις σε ολα τα σταθερα και δυο τηλεφωνικες γραμμες πληρωνω 38 ευρω τον μηνα.Με ΟΤΕ θα δουμε αλλα μαλλον αποκλειεται πιο χαμηλα.

Δημοσ.

Εγω δεν πιστευω οτι κρατικος φορεας ,εστω και στο ελεχιστο ,που του εχει μεινει θα ειναι ποτε πιο φτηνος αποο αλλους. Αλοιως πως θα υπαρξει αναγωνισμος ???

Δημοσ.
Εγω δεν πιστευω οτι κρατικος φορεας ,εστω και στο ελεχιστο ,που του εχει μεινει θα ειναι ποτε πιο φτηνος αποο αλλους. Αλοιως πως θα υπαρξει αναγωνισμος ???

Αστον κρατικό φορέα ησυχο...Πως η κρατική Volkswagen είναι ανταγωνιστική που είχε φάει και παγκόσμιο πόλεμο?

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πεις που το στηρίζεις αυτό! Άλλωστε η είδηση σε ΑΥΤΟ αναφέρεται.

Να κάνω εδώ μια παρένθεση. Εμείς που ζούμε στην επαρχία, έχουμε μια άλλη αντιμετώπιση από αυτόν που αποκαλείτε εσείς (π)ΟΤΕ. Ανθρώπινη, καθημερινή, άμεση και -ιδιαίτερα- φιλική! Δεν πρόκειται να σου αναφέρω προσωπικά παραδείγματα, εκτός κι αν μου το ζητήσεις. Μην ξεχνάς ότι όλοι(σχεδόν) είμαστε επώνυμοι εδώ...

Συγκεκριμένα, εδώ γίνεται μια προσφορά από ένα πάροχο(εγώ δεν ανήκω σε αυτόν,δυστυχώς, γιατί πληρώνω παραπάνω...), αν θέλεις να τον απαξιώσεις να χρησιμοποιήσεις, νομίζω, τρανταχτά επιχειρήματα. Άλλωστε, αν κάνεις μια αναζήτηση για το θέμα του (π)ΟΤΕ και την εμπειρία των άλλων παρόχων(;!) από τα μέλη της κοινότητάς μας, θα δεις ότι οι γνώμεις είναι, τουλάχιστον διφορούμενες!

Δημοσ.
Θα ήθελα να μου πεις που το στηρίζεις αυτό! Άλλωστε η είδηση σε ΑΥΤΟ αναφέρεται.

Μαλλον δεν το διατυπωσα καλα. Εννοω οτι ο ΟΤΕ εκει που ειναι "επι ισιοις οροις" δηλαδη σε Αθηνα και αλλες λιγες μεγαλες πωλεις δεν θα ειναι πιο φτηνος απο εναλλακτικους . Το οπλο του ειναι η υπολοιπη Ελλαδα και θα παραμεινει πολυ καιρο. Ακομα και αν οι εναλακτικοι καλυψουν το μεγαλο μεχρι τωρα ακαλυπτο κομματι της Επικρατειας ολο και καποια αλλη υπηρεσια θα υπαρχει που πρωτος θα δινει ο ΟΤΕ και ...θα τον ζει.

Δημοσ.

Kαλες οι ενοποιημένες υπηρεσίες αλλά ξεχάσαμε κατι βασικό που αποτελεί μέγα μειονέκτημα για τον Π-ΟΤΕ. Το πάγιο μαζί με την φαπα και τις λοιπές υπηρεσίες για όσους έχουν ISDN οπότε το κοστος εκτοξεύεται κανονικά παρότι οι υπόλοιποι πάροχοι δεν χρεώνουν παγιο αλλά υπηρεσίες και πληρώνεις ανάλογα..Το δωρεάν όταν πληρώνεις ειναι απλά ενα παραμύθι..

Δημοσ.
Αστον κρατικό φορέα ησυχο...Πως η κρατική Volkswagen είναι ανταγωνιστική που είχε φάει και παγκόσμιο πόλεμο?

Η VW άμα διαβάσεις στο wikipedia ήταν το "κόλπο" του hilter για να φτιάξει τι στρατιωτική μηχανή του.:ρ Τέρμα offtopic αλλά λέμε τώρα:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...