Προς το περιεχόμενο

PS3 και Internet

k.tnb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα απόκτησα και το PS3! Όλα καλά, αλλά δε μπορώ να συνδεθώ στο Internet. Αποκτά IP address άλλα όταν πάει να κάνει σύνδεση λέει failed, It's a DNS error! Η συσκευή με την οποία προσπαθώ να συνδεθώ είναι ένα ενσύρματο adsl modem με Ethernet το οποίο δεν είναι router. Έχω διαβάσει φυσικά το manual του PS3 και δίχνει σύνδεση μόνο με router. Μίπως πρέπει να πάρω κανα router-ακι;;;

Δημοσ.

Αν εχεις καποιο usb modem που δεν ειναι router οχι δεν μπορεις να εχεις ετσι Internet στο ps3, ειτε με router λοιπον, ειτε αν εχεις καποιο switch δινεις σταθερη Ip στο PC που συνδεεται στο internet, σταθερη Ip στο ps3, και στις ρυθμισεις για dns και gateway στο ps3 δινεις την ip του Pc.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί να συνδεθεί ακόμα και με USB MODEM.Απλά συνδέεις το PS3 στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου και όχι επάνω στο modem.

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά, έγινε η δουλειά. Το σύνδεσα στη κάρτα δικτύου του φορητού μου (με Windows XP) και μετά απο λίγες ρυθμίσεις όλα εντάξει. Το είχα ξαναπροσπαθήσει αλλά στον δαπέδου ο οποίος τρέχει Vista και υπήρχαν ένα μάτσο προβλήματα ίσως λάθος ρυθμήσεις, ίσως κάποιο firewall δεν ξέρω στα σίγουρα.

Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...