Προς το περιεχόμενο

iTunes Store και αγορά..

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κατεβάσω ένα δυο παιχνίδια για το iPod classic αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω να βγάλω.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω υλικό μέσω του iTunes Store?

Με προπληρωμένη γίνεται?

Δημοσ.

βγαλε μια χρεωστικη πχ της eurobank που την παιρνεις κατευθειαν και δεν εχεις κανενα προβλημα...

Δημοσ.
υπαρχει κατι που να το δίνει η apple δωρεαν?

πχ παιχνιδι,τραγουδι κτλ

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που είναι δωρεάν μέσω του καταστήματος ( τουλάχιστον του US ) ... Κάθε βδομάδα υπάρχει ένα τραγούδι δωρεάν, και κατά καιρούς μπορεί να δωθούν δωρεάν τα πρώτα επεισόδια καινούριων Tv Shows .. Πέρα από αυτά τα keynotes της Apple διατίθοντε δωρεάν, καθώς και άλλα podcasts ..

Δημοσ.
Υπάρχουν διάφορα πράγματα που είναι δωρεάν μέσω του καταστήματος ( τουλάχιστον του US ) ... Κάθε βδομάδα υπάρχει ένα τραγούδι δωρεάν, και κατά καιρούς μπορεί να δωθούν δωρεάν τα πρώτα επεισόδια καινούριων Tv Shows .. Πέρα από αυτά τα keynotes της Apple διατίθοντε δωρεάν, καθώς και άλλα podcasts ..

Το ελληνικό iTunes store δεν έχει σειρές, ούτε ταινίες.

Μπορείς να πάρεις μια χρεωστική πιστωτική απο μια τράπεζα και να κάνεις τις αγορές έτσι.

Κάθε τρίτη βγαίνει το 'τραγούδι της βδομάδας' και δίνεται δωρεάν.

Καθώς και όλα τα podcasts (ήχου και βίντεο) είναι δωρεάν.

Τα παιχνίδια έχουν γύρω στα 5 ευρώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ελληνικό iTunes store δεν έχει σειρές, ούτε ταινίες.

[...]

Μπορείς όμως να παρακάμψεις το ελληνικό iTunes Store και να αγοράσεις κατ'ευθείαν από το αμερικάνικο iTunes Store!

Αναλυτικές οδηγίες έχει δημοσιεύσει το μέλος haHa (το οποίο και ευχαριστούμε) εδώ.

Δημοσ.
Μπορείς όμως να παρακάμψεις το ελληνικό iTunes Store και να αγοράσεις κατ'ευθείαν από το αμερικάνικο iTunes Store!

Αναλυτικές οδηγίες έχει δημοσιεύσει το μέλος haHa (το οποίο και ευχαριστούμε) εδώ.

ΑΚΡΙΒΩΣ !! :-D

Δημοσ.

wow! Δεν το ξερα αυτό.

Και μου έφερε τα χριστούγεννα η αδερφή μου μια iTunes gift card απο ΝΥ αλλά δεν ήξερε οτι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω.

Well now i can :)) thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...