pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Θέλω να κατεβάσω ένα δυο παιχνίδια για το iPod classic αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω πιστωτική και ούτε θέλω να βγάλω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω υλικό μέσω του iTunes Store? Με προπληρωμένη γίνεται?
NiCk_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γίνετε αν αγοράσεις μια Redeem Card ... Αλλά και αυτές νομίζω δεν πωλούντε στην Ελλάδα
nyne Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 βγαλε μια χρεωστικη πχ της eurobank που την παιρνεις κατευθειαν και δεν εχεις κανενα προβλημα...
tsavi1991 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 υπαρχει κατι που να το δίνει η apple δωρεαν? πχ παιχνιδι,τραγουδι κτλ
NiCk_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 υπαρχει κατι που να το δίνει η apple δωρεαν?πχ παιχνιδι,τραγουδι κτλ Υπάρχουν διάφορα πράγματα που είναι δωρεάν μέσω του καταστήματος ( τουλάχιστον του US ) ... Κάθε βδομάδα υπάρχει ένα τραγούδι δωρεάν, και κατά καιρούς μπορεί να δωθούν δωρεάν τα πρώτα επεισόδια καινούριων Tv Shows .. Πέρα από αυτά τα keynotes της Apple διατίθοντε δωρεάν, καθώς και άλλα podcasts ..
blk88memorz Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Υπάρχουν διάφορα πράγματα που είναι δωρεάν μέσω του καταστήματος ( τουλάχιστον του US ) ... Κάθε βδομάδα υπάρχει ένα τραγούδι δωρεάν, και κατά καιρούς μπορεί να δωθούν δωρεάν τα πρώτα επεισόδια καινούριων Tv Shows .. Πέρα από αυτά τα keynotes της Apple διατίθοντε δωρεάν, καθώς και άλλα podcasts .. Το ελληνικό iTunes store δεν έχει σειρές, ούτε ταινίες. Μπορείς να πάρεις μια χρεωστική πιστωτική απο μια τράπεζα και να κάνεις τις αγορές έτσι. Κάθε τρίτη βγαίνει το 'τραγούδι της βδομάδας' και δίνεται δωρεάν. Καθώς και όλα τα podcasts (ήχου και βίντεο) είναι δωρεάν. Τα παιχνίδια έχουν γύρω στα 5 ευρώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το ελληνικό iTunes store δεν έχει σειρές, ούτε ταινίες.[...] Μπορείς όμως να παρακάμψεις το ελληνικό iTunes Store και να αγοράσεις κατ'ευθείαν από το αμερικάνικο iTunes Store! Αναλυτικές οδηγίες έχει δημοσιεύσει το μέλος haHa (το οποίο και ευχαριστούμε) εδώ.
NiCk_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μπορείς όμως να παρακάμψεις το ελληνικό iTunes Store και να αγοράσεις κατ'ευθείαν από το αμερικάνικο iTunes Store! Αναλυτικές οδηγίες έχει δημοσιεύσει το μέλος haHa (το οποίο και ευχαριστούμε) εδώ. ΑΚΡΙΒΩΣ !!
blk88memorz Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 wow! Δεν το ξερα αυτό. Και μου έφερε τα χριστούγεννα η αδερφή μου μια iTunes gift card απο ΝΥ αλλά δεν ήξερε οτι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Well now i can ) thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.