Apollonas80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μόλις σήμερα παρέλαβα το connex και έκανα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενεργοποιήσω τη σύνδεση.... Διαπιστώνω όμως οτι εδώ και 2 ώρες το DSL λαμπάκι αναμοσβήνει και δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί! Εχει αντιμετωπίσει κανεις παρόμοιο πρόβλημα στην πρώτη μερα ενεργοποίησης ? Ίσως δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει ακόμα ο ΟΤΕ το ADSL; Τι μπορεί να φταίει?
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 φυσικο ειναι μην περιμενεις απο τν πρωτη μερα σταθεροποιηση σιγα σιγα ...
Apollonas80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Aν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα παρήγορο.Οπότε δηλαδή μου λες οτι θέλει κάποιες μέρες να δουλέψει η γραμμή.
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 οχι καποιες μερες καποιες ωρες αμα παει σε μερες αστο επειδη νομιζω το βαζουν για 24 ωρες σε πιλοτικη λειτουργια ητε πιο πανω ητε πιο κατω απο τν ταχυτητα σου...
Apollonas80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ελπιζω να ναι ετσι.Παρομοιο μου χε συμβει και στη Ροδο οπου ειχαν ενεργοποιηθει ολα απο μερους μου και εγινε ακριβως το ιδιο.Μετα απο μερικες μερες σταματησε να αναμοσβηνει.Ειχα και νεα γραμμη τηλεφωνου τοτε.
Apollonas80 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τελικά ακόμα δεν εχει σταθεροποιηθεί το dsl λαμπάκι!!! Μήπως να τους τηλεφωνήσω να μου κατεβάσουν την ταχύτητα γιατί δεν την <σηκώνει> η γραμμή?
alt10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 εγω θα σου ελεγα να το αφηνες λιγο ακομα δλδ μεχρι το τν παρασκευη και μετα περνεις τηλ μπορει να μν το εχουν βγαλει απο πιλοτικη...
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εμένα στο HOL double play το λαμπάκι αναβόσβηνε μόνο όσο δεν ήταν ενεργοποιημένη η σύνδεση. Από τότε που ήρθε ο τεχνικός το λαμπάκι είναι κάργα (εκτός από 1-2 φορές τότε με τις διακοπές της ΔΕΗ που έπεφτε το δίκτυο). Και είναι και ΟΤΕ...Γιατί να περιμένεις; Σκέψου πόσο πληρώνεις και να πας να πάρεις τηλέφωνο τώρα. Υποτίθεται ότι η διαφορά στην τιμή "εγγυάται" ότι όλα θα πάνε μια χαρά και μάλιστα αμέσως!
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Είχες ποτέ συνδεθεί στο ίντερνετ κανονικά;Δηλαδή είχε σταθεροποιηθεί ποτέ και είχε πάρει πράσσινο χρώμα το τριγωνάκι στο tray;Τι χρώματα παίρνει τώρα το τριγωνάκι; Μήπως έκανες την αίτηση για conn-x σου έδωσαν τον εξοπλισμό και πήγες σπίτι χαρούμενος νομίζωντας ότι θα συνδεθείς αμέσως;Γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται,μπορεί να χρειαστεί να περάσουν 1-2 μήνες μέχρι να δεσμεύσεις πόρτα.Αν πάντως πέρασε ο χρόνος αναμονής και το τριγωνάκι παίρνει χρώμα κόκκινο->κίτρινο ή κόκκινο->κίτρινο->πράσινο πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις να κάνουν ένα reset της γραμμής.Όλα τα παραπάνω χρώματα και το τριγωνάκι στο tray θα τα δεις μόνο αν έχεις το Modem Sagem F@st 800.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.