Προς το περιεχόμενο

Πέφτει η σύνδεση το απόγευμα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά τα πράγματα είναι αρκετά απλά όπως λέει ο τίτλος... Έχω conn-x 4096 το οποίο είναι ταχύτατο για 4αρι (κατεβάζει με 460-490). Το θέμα είναι οτι εδώ και πολύ καιρό τις απογευματινές ώρες μεταξύ 7-7.30 (κάποιες φορές και λιγο πιο αργά) για περίπου 30 λεπτά με 1 ώρα (πολύ σπάνια και παραπάνω) χάνω τη σύνδεσή μου στο ιντερνετ. Ήτοι το μοδεμ (linksys wag200, αλλά και speedtouch v585) δεν συγχρονίζουν εκείνες τις ώρες ακόμα και με επανεκκίνηση. Το line attenuation μου ειναι στα 50db. Πήρα τον ΟΤΕ και δήλωσα βλάβη και το μόνο που μου είπαν ειναι να δω αν το προβλημα παραμενει ακομα και αν βγάλω ολες τις τηλεφωνικες συσκευες απο το σπιτι. Το εκανα και παραμένει το προβλημα. Χτες με πηραν παλι απο τον ΟΤΕ και με κατεβασαν στα 2μβ. Σημερα θα δω αν θα εχω παλι αποσυνδεση. Τι λετε να φταiει;

Δημοσ.

τι να φταει ... τα αρχαια dslam ΟΤΕ οχι οτι οι εναλλακτικοι πανε πισω ειναι που ειναι αρχαιολογικα τα φουλαρουν κιολας και παει ...

Δημοσ.

Στέκει πάντως αυτό γιατί δεν μου τα έκανε αυτά τα τερτίπια από την αρχή αλλά τον τελευταίο μήνα περίπου, αφού όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται οι συνδέσεις

Δημοσ.

Mihalakis εγώ είμαι Κώ με 8άρα. Οπως και εσύ. Κατεβάζω όλη μέρα με 830κβ και είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά μόνο μια βδομάδα.

Δημοσ.

γιατι μια ζωη ο κοσμος μπερδευει το θεμα του αποσυγχρονισμου με το θεμα του πιτα dslam.καμια σχεση το ενα με το αλλο.οσο και πιτα να ειναι το dslam κατεβαζεις πιο αργα ουτε χανεις συγχρονισμο ουτε βλεπεις λιγοτερη ταχυτητα στο κλειδωμα.50 attenuation ειναι παντως πολυ.και τα dslam στους εναλακτικτους δεν ειναι αρχαιολογικα.στον οτε μπορει.μια ζωη εχω βαρεθει να βλεπω να μπερδευουν το θεμα sync με το θεμα πιτα dslam και που κλειδωνει.

Δημοσ.

Αν δλδ δεχτούμε οτι κάτι άλλο φταίει, τότε τι μπορεί να είναι αυτό και γιατί χάνω το συγχρονισμό μου μόνο κάποιες φορές το απόγευμα;Δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται αυτό κατα τη διάρκεια της ημέρας σχεδόν ποτέ. Πράγματι το attenuation είναι ψηλά και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα 4αρα και όχι 8αρα, και είχα ανοίξει και θρεντ με το συγκεκριμένο ερώτημα. Οι αποσυνδέσεις δεν ξεκίνησαν από τότε που έβαλα 4αρα, αλλά αργότερα (ακριβώς δεν θυμάμαι αλλά τουλάχιστον 3 περίπου εβδομάδες μετα την αναβάθμισή από 1024 σε 4096. Αν έφταιγε πχ το attenuation τότε θα έπρεπε από την αρχή να είχα πρόβλημα έτσι δεν είναι; Μήπως είναι κάτι παροδικό όπως του kosmasgr αλλά και έτσι να είναι που μπορεί να οφείλεται; Το θεωρώ λίγο ξεφτίλα κιόλας να είμαι στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της ρόδου και να μην μπορώ να πάρω πάνω από 2μβ σταθερά γιατί στα 2 που με κατέβασαν δεν παρατήρησα αποσύνδεση, τουλάχιστον σήμερα

Δημοσ.

μπορει κατι να χαλαει προς το απογευμα τωρα τι μπορει να ειναι αυτο.σε εναν ειχε τυχει να αναβει μια πινακιδα και να εχει προβληματα οση ωρα ηταν ανοιχτη.τωρα για αυτο που λες για το μεγαλυτερο δημο αυτο ειναι το προβλημα παντου.στους μεγαλους δημους υπαρχει συνηθως ενα αστικο κεντρο και για αυτο το λογο οι αποστασεις ειναι μεγαλες απο το αστικο κεντρο.οπως γινετε και εδω με το περιστερι,νικαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...