Προς το περιεχόμενο

Mia voitheia se enan arxario pou exei entypwsiastei...

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xairetai<P>exw entypwsiastei apo osa vlepw kai akouw<BR>gia ta dvd kai to divx...<P>mporei kapoios epigrammatika na mou pei<BR>th diadikasia pou mporw na akolouthisw<BR>gia na riparw ena dvd (p.x. apo dvd club pou exw noikiasei) se cdaki pou na mporei na paiksei kai se dvd player?<BR>an lew malakies peite mou...<BR>eimia kainourios se auta kai rwtaw gia na mathw...<P>epishs, h idia diadikasia einai an thelw na grapsw auta pou exw traviksei me kamera<BR>kai ta exw psifiopoihsei sto pc se diskaki <BR>paromoio?<P>opoios exei xrono<BR>kai thelei na me voithisei<BR>as apantisei...<P>euxaristw prokatavolika<P>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hello :)<BR>Kalws irthes ston kosmo tou divx :P<P>Loipon.. Gia arxh, na sou pw oti den mporeis na pekseis ena diskaki DivX se dvd player! Vevea yparxoun plhrofories oti etoimazetai ena mixanima to opoio tha pezei divx, opote perimenoume :)<P>H tainia sto DVD einai compressed me algorithmo MPEG2. To DivX xrhsimopoiei ton algorithmo MPEG4 pou prosferei poly megalyteri simpiesh, me sxetika mikro megethos arxeiou. Fysika kai mporeis ayto pou travikses me tin camera na to kaneis DivX an to exeis perasei sto pc, xrisimopoiwntas ta katalila programata, kai psaxnontas ligo parapanw :)<P>Zhthses mia synoptiki diadikasia gia na kaneis mia tenia DVD se divx. Ta stadia sinithws einai dyo. Rippareis to DVD ston sklhro sou disko(gyrw sta 15-20 lepta analoga me tin taxitita tou DVD sou), kai meta to kaneis compress(gyrw stis 15-20 wres analogia me ton epeksergasti sou). Mesa aptin empeiria mou, tha sou systisw to CladDVD gia ripper, kai to FlaskMPEG gia compressor(einai akoma gemato bugs alla ti na kanoume..).<P>Prin apo ola ayta prepei na fortoseis tous DivX codecs.<P>Ola ayta tha ta vreis sto <A HREF="http://www.divx-digest.com" TARGET=_blank>http://www.divx-digest.com</A> <P>Na ksereis oti de tha katafereis tipota me tin prwth :) Egw exw faei 3-4 vdomades mexri na katalavw pws douleyoun ola. Thelei dokimes, peiramatismous kai arketo xrono. Oti provlima exeis kanto post edw kai pisteyw na se voithisoume oloi.<BR>Have fun ;-)

exei na kanei me tin cpu sou, des prwta an ejizei ton kopo. mian fisiologiki tenia gia enan 400 12-15 wres, gia enan 800 7-8 wres gia 2x800 3-4 wres. Yparxei poly prama stin agora, egw antalasw, epaya pia na ftiaxnw. Xrisimopoiw pou kai pou ths doulia to mixanaki 2x800. Ta leme...

loipon etsi to vlepw paketo mia anavathmisi<BR>giati outws h allws me endiaferei na pernaw<BR>apo kamera sto pc kai meta sto cdaki...<P>e an prokupsei kai kamia antigrafoula DVD<BR>den tha me peiraze.. :-)))<P>kamia kali karta grafikwn (me tv-out)<BR>exete ypopsin?<P>thanks!<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...