johnyc Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εχω 2 pc που ενωνονται με router σε vista και θελω να κανω κοινή χρήση δίσκων αλλα για περισσοτερη προστασια θελω να δωσω δικαωματα μονο στο συγκεκριμενο χρηστη του workgroup. Πως μπορω να το κανω;
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεξι κλικ , sharing-advanced sharing-share this folder-permissions-add
johnyc Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ακριβώς εκει εχω το προβλημα. Δε βλεπω το αλλο pc που ειναι workgroup. Στο locations μου εχει μονο το ονομα του τοπικου μου υπολογιστη
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αλλο αυτο....αρα δεν εχεις δικτυο....εσυ ειπες για δικαιωματα στο φακελο... ο χρηστης του workgroup ειναι στην ουσια ενας λογαριασμος στο pc σου. Τωρα για το δικτυο, αλλαξε ονομα στο workgroup ,disable simple file sharing , βαλε password και δοκιμασε ξανα.
johnyc Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αμα δε δωσω δικαιωματα στους σκληρους μου για το συγκεκριμενο χρηστη του αλλου pc πιστευεις οτι θα εχω προβλημα με την ασφάλεια του συστήματος μου αν σκεφτεις οτι θα ειναι εκτεθειμενος ολος ο C;
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι και οχι....ναι γιατι ποτε δε μοιραζουμε ολο το δισκο....δεν υπαρχει λογος....μοιρασε 5-10 φακελους 10 κλικ παραπανω...κλαιν... οχι γιατι ποιος θα μπει στο δικτυο σου και τι θα κανει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.