jim_p Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μονο αν εγκαταστησεις και τον grub στον 2o σκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μονο αν εγκαταστησεις και τον grub στον 2o σκληρο. Ναι το ξέρω. Το πώς θέλω να μάθω. Δε θυμάμαι να υπήρχε μέχρι τώρα αυτή η δυνατότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Nα κάνεις δύο εγκαταστάσεις του grub νομίζω γίνετε μόνο με νέα έγκατάσταση του με την χρήση του live cd. Από την αρχή της εγκατάσταση δεν γίνετε κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Nα κάνεις δύο εγκαταστάσεις του grub νομίζω γίνετε μόνο με νέα έγκατάσταση του με την χρήση του live cd. Από την αρχή της εγκατάσταση δεν γίνετε κάτι τέτοιο. Η να αποσυνδέσω τον άλλο δίσκο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μπα. τίποτα το ιδιαίτερο... Θα πρέπει να έχεις σαν 1st boot disk το σκλιρό με εγκατεστημένο linux. θα πας στο /boot/grub/menu.lst (αν θυμάμε καλά) και θα προσθεσεις το σκλιρό και το λειτουργικό του. κάντο και ένα αντίγραφο αν θέλεις που σε περίπτωση μετά απο κάποιο update που δεν θα μπορείς να μπεις τότε βάλε ενα live cd και άλλαξε το menu.lst Ξέχασα να αναφέρω πος σε περίπτοση που αφερεθεί ένας απο τους 2 σκλιρούς θα μπορείς να μπείς κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.