Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio- Αγορά μπαταριών ?

Nick1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω δύο Sony Vaio VGN C1S (1 δικό μου και ένα της γυναίκας μου), αγορασμενα από Ελλάδα (Πλαίσιο) πριν 13 μήνες. Δυστυχώς με το που έκλεισαν χρόνο (εγγύηση) χάλασαν και στα δύο οι μπαταρίες τους, και μάλιστα σε απόσταση μόλις μιας εβδομάδας μεταξύ τους !!! Ξέρω ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν χρόνο για να ψάξω παραπάνω το θέμα.

Θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να μου προτείνετε απο που να παραγγείλω μπαταρίες, και κυρίως αν πρέπει να προσέξω κάτι ; πχ. Μήπως να μην αγοράσω την μπαταρία που έχει από την μάνα του, και αντί για αυτή να πάρω κάποιο άλλο καλύτερο μοντέλο ; Σας έχει τύχει εσάς κάτι τέτοιο ;

Ευχαριστώ

Νίκος

Δημοσ.

τι εννοεις αλλο καλυτερο μοντελο? Συγκεκριμενες μπαταριες παιρνουν και φυσικα θα αγορασεις απο τη sony μπαταρια, το καλυτερο που μπορεις να παρεις απο αυτο που ειχες ειναι μπαταρια με περισσοτερα cells αν υπαρχει για τα vaio

Δημοσ.

όχι απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι σε aftermarket :rolleyes:

ευχαριστώ για την απάντηση :-)

Κάποιο δοκιμασμένο online shop ίσως ;

edit: 199 ευρώ στο Πλαίσιο !!! πολλά δεν είναι ; (κωδικός VGPBPS2C.CE7 )

Δημοσ.

Υπάρχουν σε aftermarket. Κάνε search στο insomnia ή περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δυστυχώς δε θυμάμαι link αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα Αγγλικό eshop που έχει aftermarket μπαταρίες για όλα τα μοντέλα φορητών.

Δημοσ.

Εγώ πριν από 2 ημέρες παρέλαβα από αμερικάνικο ebay μπαταρία για ένα sony vaio superslim του 2001.Πολύ ευχαριστημένος. Έχει το ίδιο χρώμα ,αναφέρει το μοντέλο,αλλά δεν γράφει sony. Αν θες στείλε pm να σου δώσω τον πωλητή! Ήρθε από Κίνα

Δημοσ.
Εγώ πριν από 2 ημέρες παρέλαβα από αμερικάνικο ebay μπαταρία για ένα sony vaio superslim του 2001.Πολύ ευχαριστημένος. Έχει το ίδιο χρώμα ,αναφέρει το μοντέλο,αλλά δεν γράφει sony. Αν θες στείλε pm να σου δώσω τον πωλητή! Ήρθε από Κίνα
έγινε... ;)
Δημοσ.

Βρήκα αυτό το site batteryupgrade.com. Φαίνεται να έχει καλές κριτικές, 6μηνη εγγύηση και δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα !!!

:rolleyes:

Δημοσ.
:rolleyes: τελικα αυτο το ebay μας εχει λυσει τα χερια :-)

Οντως.Βέβαια δεν θα το εμπιστευόμουν για το πανάκριβο Vaio μου.

Πάντως για το ipod, καλή είναι η μπαταριούλα που παρείγγειλα.;)

Δημοσ.
Βρήκα αυτό το site batteryupgrade.com. Φαίνεται να έχει καλές κριτικές, 6μηνη εγγύηση και δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα !!!

:rolleyes:

Καλημέρα :-)

επανέρχομαι στο θέμα για να ενημερώσω ότι παρέλαβα τις μπαταρίες μου από το παραπάνω site. Μου στοίχισαν 173 ευρώ με τα μεταφορικά και οι δύο (και μάλιστα 7200 mAh). Θεωρώ το batteryupgrade αξιόπιστο site και απλά σκέφτηκα ότι αν κάποιος συνάδελφος έχει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον (φτου φτου μακριά από εμάς :-D) υπάρχει μια καλή και πιο φτηνή λύση για μπαταρίες :-)

καλημέρα και πάλι ;)

Δημοσ.

όχι δεν είναι sony, και όχι δεν έχει το ασημί πλαίσιο.... είναι όμως ολόιδια και είναι μαύρη. Η διαφορά τιμής είναι τεράστια παιδιά σε σχέση με τα δύο παραπάνω όμως.

Δημοσ.

είναι ακριβώς αυτή η μπαταρία:

CS-BPL2NB.jpg

και τα στοιχεία της: http://www.batteryupgrade.com/product_detail.php?productId=91974316

το μόνο που μπορεί να πει κανείς ότι δεν μου αρέσει είναι μια πολύ μικρή διαφορά στο χρώμα (ένας τόνος δλδ), αλλά πρέπει κάποιος να το κοιτάξει πολύ για να το προσέξει :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...