Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών και MB

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεξί click στο desktop -> properties -> tab settings -> advanced -> tab adapter
Σωστός!!

Κοίτα τώρα τι μου συμβαίνει, βλέπω στο χαρτί εγγύησης του pc και γράφει ASUS VGA EAH2400PRO/HTP/256MB ενώ στο adapter που κοιτάζω μου δίχνει 1024MB.

Πως γίνεται αυτό; Να έχουν κάνει λάθος;

Δημοσ.

2400 με 1GB μνήμη δεν υπάρχει. Επιτυγχάνεται μόνο μέσω Hypermemory που χρησιμοποιεί μέρος της RAM του συστήματος. Η δικιά σου δε νομίζω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Πιθανόν να έχει "λάθος" BIOS. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος :)

Πάντως κάπου είχε πάρει το μάτι μου παρόμοιο θέμα με Ati στο insomnia.

• Moderators
Δημοσ.

H 2400 pro υποστηριζει HM, οποτε σου τρωει αισιως 768ΜΒ απο τη ραμ σου!

Πες μας ποση ραμ εχεις και ποση αναγνωριζει!?

Δημοσ.

Υπάρχουν 2400PRO που υποστηρίζουν Hypermemory. Απλά επειδή δεν είδα να αναγράφεται κάτι τέτοιο εδώ (ή σε οποιοδήποτε κατάστημα την έχει) υπέθεσα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Asus, δεν υποστηρίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω μολις τωρα αυτο κοιταζα, δικιο εχεις.

Θα βοηθουσε να μας ελεγε το παιδι ποση ραμ του αναγνωριζει στο ''Ο Υπολογιστης μου".

Δημοσ.

Λοιπόν, με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ τις απαντήσεις σας όμως πολλά δε ξέρω οπότε πάμε να δούμε τι γίνεται..

Έχω 2 μνήμες ram DDR3 Kingston KVR 1066D3N7/1G

"Ο υπολογιστής μου" δείχνει αυτό: (βλ. εικόνα)

post-99475-129062967792_thumb.jpg

Δημοσ.

Δείτε παράλληλα και τη καρτέλα από το task Manager καθώς και από το TuneUp Utilities 2008 στη καρτέλα memory optimizer.

Tι γίνεται ρε παιδιά; Σε όσους το λέω δε βγάζουν άκρη.

post-99475-129062967795_thumb.jpg

post-99475-129062967797_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Φαινεται να μην ειναι σε Hypermemory mode, διοτι σου αναγνωριζει το συνολο της ραμ.

Αλλα μου φαινεται δυσκολο να εχει αναγνωρισει λαθος τη καρτα γραφικων! Πολυ δυσκολο....

Δημοσ.

Μήπως έχει να κάνει με μια αλλαγή που έχω κάνει σύμφωνα με αυτό που πρότεινε το μηχάνημα όσον αφορά την εικονική μνήμη; Δηλαδή, πήγα στο: my computer/properties/advanced/performance/advanced/change/ και έδωσα το προτεινόμενο (recommended-initial size) καθώς διπλασίασα και το maximum size

Δείτε

post-99475-129062967799_thumb.jpg

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, αν του βάλω άλλες 2 μνήμες των 2G αυτή τη φορά θα δουλέψει σωστά ή μήπως πρέπει και η 4 να έχουν την ίδια τιμή σε G;

• Moderators
Δημοσ.

Εφοσον εχεις x64 εκδοση θα αναγνωρστει το συνολο της μνημης.

Αλλα πρεπει να εχουν τα ιδια MHz και timings γιατι αλλιως θα δουλεψουν ολες στα MHz και Timings της χειροτερης.

Το Pagefile δε παιζει ρολο στη ποσοτητα της αναγνωρισμενης μνημης, δεν ευθυνεται αυτο για καποια λαθος αναγνωριση της ποσοτητας μνημης της καρτας γραφικων..

Δημοσ.
Εφοσον εχεις x64 εκδοση θα αναγνωρστει το συνολο της μνημης.

Αλλα πρεπει να εχουν τα ιδια MHz και timings γιατι αλλιως θα δουλεψουν ολες στα MHz και Timings της χειροτερης.

Το Pagefile δε παιζει ρολο στη ποσοτητα της αναγνωρισμενης μνημης, δεν ευθυνεται αυτο για καποια λαθος αναγνωριση της ποσοτητας μνημης της καρτας γραφικων..

Δηλ. να θεωρήσω δεδομένο πως το 1024 της κάρτας γραφικών οφείλεται σε λάθος αναγνώριση από το pc και πως δεν είναι πραγματικό;

Κάποιος άλλος τρόπος να ελέγξω τη μνήμη της κάρτας υπάρχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...