Προς το περιεχόμενο

Reboots με 8800GT

makis89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόοον...Πήρα την 8800GT 512 της Galaxy και αντικαθιστώ την 8600 μου. Η 8800 έχει 2 6-πινα φις για τροφοδοσία και βάζω τα αντίστοιχα καλώδια από το τροφοδοτικό μου, ένα thermaltake toughpower 750W αυτό δηλαδή : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0117/w0117.asp

Αρχικά έβαλα τους καινούριους drivers της nvidia, αλλά δεν έβγαλα τους προηγούμενους. Οπότε μετά από κανα 15 λεπτο cod4 κάνει reboot το pc. Από θερμοκρασίες, η μέγιστη που παρατήρησα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν περίπου στα 70 όπως έδειχνε το rivatuner, ενώ το fan το έχω βάλει στα 100%.

Xθές, βγάζω εντελώς τους drivers της nvidia , και βάζω τους drivers από το cd της κάρτας. Ενώ χθές έπαιζε κανονικά για πολύ ώρα( πάνω από 1 ώρα) , σήμερα, στο 15 λεπτο πάλι έκανε reboot.

Μήπως να δοκίμαζα να βάλω τα 2 ανταπτοράκια (Δύο 4-πινα φις σε ένα 6-πινο) αντί των απευθείας καλωδίων από το τροφοδοτικό μήπως παίζει τίποτα ;

Καμία ιδέα;;

Ευχαριστώ...

Τονίζω πως με την 8600 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

δύο 6πινα έχει?είναι σίγουρα η gt και όχι η gtx??συνήθως τα reboot απο vga οφείλονται σε ελλειπή τροφοδοσία αλλά δε παίζει κάτι τέτοια στην περίπτωσή σου....την κάρτα την τοποθέτησες καλά??αλλιώς μπορεί να είναι και ελλττωματική η κάρτα.τα reboots τέλος τα κάνει μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι???για δοκίμασε και με κάνα άλλο να δεις και πες μας

Δημοσ.

Οι galaxy πρέπει να είναι οι μόνες 8800GT που έχουν δύο 6pin. Δoκίμασες να συνδέσεις μόνο το ένα;

Οι 70 βαθμοί που λες είναι αρκετοί, αλλά όχι υπερβολικοί για την stock ψήκτρα.

Δημοσ.
δύο 6πινα έχει?είναι σίγουρα η gt και όχι η gtx??συνήθως τα reboot απο vga οφείλονται σε ελλειπή τροφοδοσία αλλά δε παίζει κάτι τέτοια στην περίπτωσή σου....την κάρτα την τοποθέτησες καλά??αλλιώς μπορεί να είναι και ελλττωματική η κάρτα.τα reboots τέλος τα κάνει μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι???για δοκίμασε και με κάνα άλλο να δεις και πες μας

Ναι, η gt είναι. Όντως μόνο στο cod έχω παρατηρήσει τα reboot. Βέβαια και στο doom και στο crysis δούλεψε κανονικά, αλλά και στο cod χθες δούλευε μία χαρά. Θα δοκιμάσω και κανα άλλο.

Η θερμοκρασία της Cpu είναι οκ?

Μία χαρά φαίνεται, μέχρι 40 και κάτι την είδα να φτάνει μέσα στο παιχνίδι.

Οι galaxy πρέπει να είναι οι μόνες 8800GT που έχουν δύο 6pin. Δoκίμασες να συνδέσεις μόνο το ένα;

Οι 70 βαθμοί που λες είναι αρκετοί, αλλά όχι υπερβολικοί για την stock ψήκτρα.

Να βάλω το ένα μόνο ; Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Προς το παρών, έχω συνδέσει τα 2 ανταπτοράκια, και πέρνει τροφοδοσία από 4 4-πινα φις. Θα το αφήσω λίγο έτσι να δώ μήπως παίζει κάτι με το ρεύμα από τα 6-πινα του τροφοδοτικού.

Δημοσ.

όχι για να έχει 2 θέλει και τις 2 τροφοδοσίες!εάν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι η κάρτα δεν έχει κανένα πρόβλημα δοκίμασε αρχικά να βάλεις στο παιχνίδι ένα διαφορετικό κρ....κ

Δημοσ.

Από το μεσημέρι έχω βάλει τα 2 ανταπτοράκια ώς τροφοδοσία στην κάρτα και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Θα το αφήσω και θα δώ.

Είχα το fraps ανοιχτό όλη μέρα για τις δοκιμές, και τελικά αυτό προκαλούσε τα προβλήματα όταν έπαιζα σε DX10.

Λύθηκε: //Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε και δεν έδωσα σημασία χθές είναι ότι στο crysis, είτε low είτε high settings βάλω, όταν είμαι μέσα στο παιχνίδι, ο χαρακτήρας αργεί να αποκριθεί στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Όταν τρέχω το game με dx9 όμως, δουλεύει μία χαρά. Στα vista έχω βάλει το sp1. Μήπως φταίει αυτό ;; Δεν το είχα δοκιμάσει παλιότερα χωρίς το sp1...//

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...το πρωί τρέχω το doom3 και μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού, κάνει επαννεκίνηση. Μετά, καπάκι, το ξανατρέχω και δούλευε άψογα για ώωωρες... Όταν βάζω τις τροφοδοσίες απευθείας από τα καλώδια του τροφοδοτικού, μετά από ένα τέταρτο στο cod4 κάνει restart. Επίσης, στο system log , έχε ένα error ID6008 και λέει The last system restart was unexpected. Άντε βγάλε άκρη...

Και να είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού, γιατί με τις απευθείας τροφοδοσίες γονατίζει πιο εύκολα, από ότι, με τα ανταπτοράκια ; Καλά, το τροφοδοτικό που λέει και καλά SLI Ready , πώς θα αντέξει sli αν δεν μπορεί μία 8800 ?

Το βλέπω να γυρίζω στην 8600 :P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...