yiannakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γεια σας φίλοι έχω ένα mustek 600αρη και τώρα όταν πέφτει το ρεύμα, σφυρίζει συνεχώς και δεν δίνει ρεύμα? να το πετάξω? ευχαριστώ
yiannakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 κάπου 4 χρόνια.... αλλάζει η μπαταρία? αν ναι, αξίζει η αλλαγή της ή να αγοράσω καινούριο? ευχαριστώ φίλοι
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Λογικά αξίζει αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ από που θα την αγοράσεις... Γιατί έχω δει να πουλάνε μπαταρίες μέχρι και 400% πάνω (πχ. darlas)
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 κοιτα δν ξερω τιμες απο μπαταριες αλλα δες αν σε καλυπτει σε WATT γιατι οι τιμες πανω κατω το ιδιο ειναι με ενα καινουριο αφου το εχεις και 4 χρονια...
stroumflakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Έχω εδώ και πάνω από 1 χρόνο πρόβλημα με το pc μου. Νόμιζα πως ήταν κάτι πολύ χαζό για να το postάρω εδώ!!! Αλλά απ'ότι βλέπω και σε παλιότερα posts πολλοί έχουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.Για αυτό και γράφω εδώ που είναι και πιο πρόσφατο. Και το δικό μου pc βγάζει έναν απίστευτα "τσιριχτό" θόρυβο που σπάει νεύρα!!!! Στην αρχή νόμιζα πως ήταν από τον σκληρό οπότε τον έβγαλα,τον πήγα στο κατάστημα απ'όπου τον πήρα και ζήτησα να τον κοιτάξουν,αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον yiannakas. Εμένα σφυρίζει σε ανύποπτες φάσεις και σε μεγάλα διαστήματα,αλλά όταν ξεκινήσει κάνει καιρό να σταματήσει.Ξεκινά με απλά σφυρίγματα(π.χ. με το που κουνήσω το ποντίκι τσιρίζει και μόλις το αφήσω σταματά) και μετά συνεχίζει σε πιο συνεχής ρυθμούς. Εκτός όμως από τον εκνευριστικό θόρυβο δημιουργεί πρόβλημα και στην λειτουργία του pc. Αν περάσει αρκετός χρόνος που σφυρίζει και εγώ δεν έχω κλείσει το pc μετά μπορεί να καθηστερεί να κλείσει ή όταν τον ξανανοίγω να μην με αφήνει να μπώ στα windows και μπαίνω με ασφαλή λειτουργία(αυτό πολύ λίγες φορές όταν ήταν στα ντουζένεια του το πρόβλημα). Παίζει να φταίει και σε μένα το UPS???(έχω ένα SANSUN 480 WATT) Αν ναι να πάρω άλλο? Ή τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις τυχών απαντήσεις.
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 μαλλον φιλε στρουμφ δν καταλαβες μιλαει για το ups και οχι για το pc του εσωτερικα...
stroumflakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 !!!! :fear::fear::fear: Μετά από αυτό μπορώ να πώ ότι πρέπει να υποβάλλω αίτημα διαγραφής μου από το forum!!!! Μάλλον αυτό που εννοούσα ήταν το τροφοδοτικό.(με μια επιφύλαξη πάντα ) Παίζει να φταίει αυτό?
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 οκ μπερδευτικες με το psu που ειναι το τροφοδοτικο ολοι κανουμε λαθη ... λογικα αυτο γινεται απο το τροφοδοτικο ή καποιο ανεμιστηρακι... ή ακομα και το κουτι ... τσεκαρε τα αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.