ravage19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Παρατηρησα πως δεν υπαρχει καποιο topic με θεμα το AOE3.. Ποσοι ασχολειστε με το παιχνιδι? Σηζητηση...
KORKODEILOS TAS Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κοίτα στο aoe3 υπάρχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα ελλήνων στο online. Παίζω aoe3 εδώ και περίπου 10 μήνες με όλα τα expansion που έχουν κυκλοφορήσει. Το να παίζεις single player είναι ψηλοβαρετό αλλά οnline.... Τώρα τελευταία το έχω αφήσει λίγο γιατί το καινούριο adsl που έβαλα ψηλοκολάει και εκνευρίζει τους υπολοίπους!
DARKNUT Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Και εγω το επαιζα το aoe3 πριν 6μηνες αλλα το βαρεθηκα και το αφησα(λογο νεων παιχνιδιων)
Balourdos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ειναι περασμενο στο σκληρο εδω και κατι μηνες αλλα ακομα δεν εχω ασχοληθει σοβαρα.Πρωτη αποστολη ειμαι ακομα...
ravage19 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κοίτα στο aoe3 υπάρχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα ελλήνων στο online.Παίζω aoe3 εδώ και περίπου 10 μήνες με όλα τα expansion που έχουν κυκλοφορήσει. Το να παίζεις single player είναι ψηλοβαρετό αλλά οnline.... Τώρα τελευταία το έχω αφήσει λίγο γιατί το καινούριο adsl που έβαλα ψηλοκολάει και εκνευρίζει τους υπολοίπους! Ποιο ειναι το username σου? Ισως κανουμε κανα παιχνιδι μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.