Προς το περιεχόμενο

Hp Pavilion Dv6000 πρόβλημα με μικρόφωνο

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω το εν λόγω λάπτοπ. Χρησιμοποιώ msn και skype και με το ενσωματωμένο μικρόφωνο δουλεύουν μια χαρά.Αγόρασα χθες ακουστικά με μικρόφωνο αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως.Μόλις συνδέεις το μικρόφωνο δουλέυει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ο ήχος κόβεται.Δοκίμασα ρυθμίσεις και βάλε βγάλε αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.Στα φόρουμ λένε οτι υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο γενικά σε αυτή τη σειρά λάπτοπ.Διάβασα πολλές σελίδες με πατέντες αλλά άκρη δεν έβγαλα.Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα? Το λειτουργικό είναι ελληνικά Vista. Σαν μόνη λύση για να μην τρελαθώ άλλο είναι usb ακουστικά με μικρόφωνο αλλά είναι ακριβούτσικα και ήδη έδωσα 40ευρώ. Αν δεν υπάρχει λύση με οδηγούς και ρυθμίσεις κανένα φθηνό σετ ακουστικών μικροφώνου έχει να προτείνει με usb?? Τελικά βρήκα κάποια φτηνά μοντέλα αλλά θα ήθελα και μεγάλο καλώδιο,αν βάλω ενα usb extensio που εχω θα δουλέψει λέτε?Το είχα για να συνδέω την webcam μου 5 μέτρα από το pc και δούλευε.

Δημοσ.

Juniorjack τελικά πήρα κάτι logitech πολύ οραία και γύρο στο 30αρι..τα περιμένω σήμερα ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

Pchacker32 δυστυχώς πρέπει να πας στην κατηγορία με τις κονσόλες ή να κάνεις καμιά αναζήτηση στο φόρουμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...