Jimmak0s Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδιά.Επειδή ψαχνω και εγώ για laptop και στο site υπαρχουν αρκετά ατομα που γνωρίζουν από υπολογιστές (και υπαρχει εμπειρια από dell)απόφάσισα να ρωτήσω.Εχω διαπιστώσει από τισ συζητήσεισ που γίνονται οτι τα DELL ειναι καλά μηχανήματα.¨ετσι ψάχνοντας εχω βρει από dell αγγλίας με 844λίρες =1060 ευρώ(1300 με 3 χρονια εγγύηση) (σπουδάζει η αδερφή μου εκεί) dell vostro Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300 (2.50 GHz, 6 MB L2 cache, 800 MHz FSB) Genuine Windows® XP Professional - English LCD 17" Wide Screen WXGA+ (1440 x 900) Display with TrueLife™ Matte Jet Black with 2.0 mega pixel camera 4096MB (2x2048) 667MHz DDR2 Dual Channel 320 GB (5400rpm)!!!! SATA Dual Hard Drive (2x 160GB) 256MB nVidia® GeForce® 8600M GT Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including Software edit PRIMARY BATTERY Primary 6-cell Lithium-Ion Battery (56 WHr Dell™ Wireless 355 Bluetooth 2.0 Module (up to 3Mbps) with Enhanced WIRELESS CONNECTIVITY Intel® Next-Gen Wireless-N MiniPCI 1Yr Basic Warranty - Next Business Day Included Πείτε καμιά γνώμη για την τιμη το μοντελο και οτι αλλο γνωριζει καποιοσ. Είναι προσφορά εκεί για μερικέσ μέρες . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
infected_dreams Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 άριστη επιλογή, και βασικά άποψη μου είναι πως έχουν την καλύτερη κατασκευή οι dell... αν σκεφτείς κιόλας πως τα alienware hi-tech pcs φοράνε dell....
Jimmak0s Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ infected_dreams.Έκανα το ιδιο configuration στην dell ελλάδοσ και εβγαινε 1900ευρώ περίπου και δεν ξερω.Μηπωσ παιζει τίποτα με τουσ άγγλους.επίπλέον μπορω να κανω αναβάθμιση τησ εγγύησης στην ελλάδα οταν τον φέρω εδώ η μήπως δεν επιτρέπεται?
sintalkas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Έτσι για την ιστορία τα ALIENWARE δεν φοράν απλά σασί της DELL αλλά είναι και θυγατρική της DELL (την εξαγόρασε).Τέλος αν υπάρχει τέτοια διαφορά τιμής στην Αγγλία ,αγόρασε το από Αγγλία.Μην ανυσηχείς δεν υπάρχει περίπτωση να στη φέρει δεν είναι σαν την fujitsu siemens που αλλά μηχανήματα πουλά στο εξώτερικο και φέρνει τις ελλαττωματικές παρτίδες στην Ελλάδα και τις πουλά ως υπερπροσφορές στα ανυποψιαστά "κορόιδα" η dell είναι σοφβαρή εταιρεία για τέτοιες βλακείες.Είσαι σίγουρος πως και οι 2 προσφορές έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά;Ρώτα και για αν κάλυπτει ή εγγύηση και την Ελλάδα.
Jimmak0s Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 sintalkas εκανα το configuration και στα δυο site με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα(μονο τα windows ειναι ελληνικα εδώ και αγγλικά εκεί)και ι διαφορα ειναι κοντα ενασ υπολογιστησ ακομα, γιατο λογο αυτο φοβαμαι μην μου παιξουν καμια τσατσια τα αγγλάκια.(ηπροσφορα ισχυει μεχρι σημερα).Α και για την εγγυηση πηρα τηλ στη ελλαδα και μου ειπαν οτι ισχυει και εδώ αρκεί να κάνω δηλωση καποιου κωδικού itag (νομιζω ετσι μου το είπαν) για να φαινεται οτι ο υπολιστησ ειναι ελλαδα.Α και απο αγγλια που τηλ η αδερφη μου στην dell.uk τησ ειπαν οτι ενα χρονο η εγγυηση ειναι διεθνησ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.