mpaxalo5 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 προσπαθώ να μπω εδω και 2 εβδομάδες στο zoo.gr και προσπαθει να συνδεθει αλλά δεν τα καταφέρνει. μετά από 15 λεπτά προσπάθειας τελικά λέει πως η συνδεση απέτυχε. ξερει κανείς κάτι;
vasgen Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μαλλον καποιο προβλημα στοv browser σου δεν δοκιμαζεις και με firefox. Εγω μπαινω χωρις προβλημα απο firefox!
Superior Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 κι εγω πριν 1-2 λεπτακια μπηκα αμεσως με Firefox (και ειχα και αλλα 10-12 tabs ανοιχτα!)
mpaxalo5 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 παιδιά πάλι τα ίδια. τζίφος. μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει; οποιαδήποτε ιδέα σίγουρα θα βοηθήσει και θα είναι πολύτιμη
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 και εμενα αργησε λιγο αλλα ανοιξε και με Μοζιλλα και με internet explorer.
foufoutios Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δοκιμασες και με firefox που σου ειπαν τα παιδια και παλι τιποτα? Εμενα και με τα δυο, ανοιγει.. Εχεις προβλημα και με αλλες ιστοσελιδες?
Superior Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 παιδιά πάλι τα ίδια. τζίφος. μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει; δοκιμασε και με το Opera ! (... και δεν πιστευω να κατεβαζεις στο background τιποτα torrents παραλληλα, με καμμια 200αρια ενεργες συνδεσεις)
Thanasis159 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Σβήσε cookies, καθάρισε cache και ξαναπροσπάθησε! Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα!
sakas16v Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πρόσεξε αυτό που σου λέει ο Superior , το θέμα με τα torrents λέω. Είχα κάποια στηγμή το ίδιο πρόβλημα γιατί κατέβαζα από το μtorret τα έντερα μου και το zoo είτε κολλούσε και με πετούσε είτε δεν έμπαινε καθόλου. Αν πάλη δεν κατεβάζεις σχεδόν τίποτα και έχεις το ίδιο πρόβλημα δοκίμασε να ελαττώσεις την ταχύτητα ubload από το μtorrent. Γενικός κάνε μερικά πειράματα. Για αρχή θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να μπεις στο zoo με το μtorrent απενεργοποιημένο για να δεις ότι όντος φταίει αυτό. *** όπου μtorret θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πρόγραμμα Azoreus,Limeware κλπ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.