Badu Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Είχα μια σύνδεση connex στα 4Mbps στα διάφορα τεστ έβλεπα (2,3Mbps-2,5Mbps) πριν που είχα HOL έβλεπα (1,5Mbps-1,7Mbps) και για δυο μήνες όλα ήταν μια χαρά. Μετά σε ώρες αιχμής άρχισα να έχω διακοπές. Ζήτησα στο 121 (βλάβες ΟΤΕ) να το δουν και μου είπαν οτι θα χρειαστεί να κατεβάσω ταχύτητα τώρα είμαι στο 1Mbps χωρίς διακοπές αλλά "σέρνομαι" Είμαι απο τους "τυχερούς" , όπως είχα δει σε post απο poulinos, που μένω παπάγου κοντά στην κατεχάκη ( αυτός ξέρει πολλά τελικά ). Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα : 1) υπάρχει περίπτωση να είχα μια "καθαρή" γραμμή και να με ρίξαν σε άλλη με πιο πολύ θόρηβο; 2) μπορώ να αποκτήσω μια πιο "καθαρή" γραμμή απ' αυτή που έχω τώρα; και 3) να ζητήσω 2Mbps μήπως φύγω απο τα 800kbps που βλέπω τώρα και δω πάλι 1,5Mbps-1,7Mbps Αυτά βλεπω τώρα στο router μου και με κόκκινο εχω γράψει τι έβλεπα οταν είχα 4Mbps. Τελικά δεν ρωτάω μόνο 2 πράγματα ...αλλά προσπαθώ να μάθω τι τρέχει τελικά εδω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 με 50-52db downstream line attenuation πήγαινε στα 2mbit...πιο πάνω δεν αξίζει αφού δεν πρόκειται να είσαι σταθερός...
Badu Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ok ευχαριστώ για τη συμβουλή, τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν οτι απο τα 4Mbps δεν με πανε με μια στο 1Mbps, θα δοκίμασε ο τεχνικός στα 2Mbps είδε οτι δεν είμαι σταθερός ούτε εκει και ετσι με πήγε στο 1Mbps, γιαυτό αν δε θέλω διακοπές να κάτσω στο 1Mbps που μέ έβαλαν ....
Trelloneritis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εγώ που εχω downstream line attenuation 6db τί σύνδεση να πάρω? Τώρα είμαι με 1024 και δεν εχω κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια που την εχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 24mbit πας...παίζει και να κλειδώνεις τέρμα αν είναι όλα οκ στην γραμμή
Badu Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 δεν έχεις κανένα πρόβλημα απο θόρυβο στη γραμμή σου, θα εισαι κοντα στο κέντρο τους, πάρε 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps οσο γρήγορο χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.