Προς το περιεχόμενο

MacBook HDD

strouga2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 1 MacBook και θελω να αλλαξω των δισκο εχω γνωσεις σε αλλα p/c αλλα οχι σε MacBook θα μπορεσω να το κανω η οχι

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι είναι λίγοι οι HDD που σε ένα macbook/laptop γενικά, δε θα είναι "πολύ" θορυβώδεις, και θα ασκούνε και πίεση στο casing με αποτέλεσμα δονήσεων... οπότε κάνε μια έρευνα πριν αγοράσεις κάτι...

Δημοσ.

Γιατί άλλαξες το δίσκο απο 5200 σε 5200;;

Για χώρο εγώ θα είχα και ένα μικρούλη εξωτερικό...

Άμα έβαζες 7200 θα είχες μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις... αλλα και σε ήχο/κραδασμούς.

Δημοσ.
Άμα έβαζες 7200 θα είχες μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις... αλλα και σε ήχο/κραδασμούς.

Δεν έχω δει διαφορά σε ήχο/κραδασμούς, ούτε στο παλιό μου Mac Mini (από δίσκο στις 5400 σε δίσκο στις 7200), ούτε σε ένα παλιό laptop Compaq Presario (από δίσκο στις 4200 σε δίσκο στις 7200).

Δημοσ.

Φημες ειναι ολα, ηχος-καταναλωση. Απλα ο 7200 χριαζεται για να ξεκινησει αλλα λιγα W απο τον 5400-4200... Ο ηχος δεν παιζει οποτε ειναι μονοδρομος οι 7200... Αν λαβουμε υποψη και την αρκετα μεγαλη ουσιαστικη διαφορα που εχει απο τον 5400, ποσο μαλλον απο τον 4200 ουτε να κοιταμε τους αλλους

Δημοσ.

Δεν είπα πως θα γεμίσετε με γραμμές κανένα σεισμογράφημα άμα το συνδέσετε στο mb με το νέο δίσκο... είπα πως υπάρχει διαφορά... και σίγουρα, εκτός απο ένα συγκεκριμένο samsung που δίνει (αν θυμάμαι καλά) η apple optional οι άλλοι δεν είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην υπάρχει ο παραπάνω ήχος/κραδασμοί... άλλωστε μιλάμε για +2000 στροφές, μέσα σε ένα πολύ πολύ μικρό και απομονωμένο "κλουβάκι" :P .

Δημοσ.

Καλά, η Apple δεν δίνει και τίποτα ειδικούς δίσκους. Τους ίδιους που κυκλοφορούν στο εμπόριο δίνει.

Δημοσ.

Για τα mb/mbp 7200 δίνει συγκεκριμένο μοντέλο samsung, την τελευταία φορά που το τσέκαρα, και θα το ξανακοιτάξω όταν πάω δουλειά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...