lexmark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Προσφατα (2-3 βδομαδες δλδ) χρησιμοποιω περισοτερο linux (ubuntu 9.10 συγκεκριμενα). Αυτο που δεν εχω δει ακομα ειναι προγραματακια για data recovery - data sanitizing - zero filling (περαν του test disk - photo rec). Υπαρχουν τετοια προγραμματα για linux και ποια προτεινετε για να δοκιμασω? Φιλοσοφια that applies here: Φυλαγε τα ρουχα σου, για να'χεις τα μισα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Προσφατα (2-3 βδομαδες δλδ) χρησιμοποιω περισοτερο linux (ubuntu 9.10 συγκεκριμενα). Αυτο που δεν εχω δει ακομα ειναι προγραματακια για data recovery - data sanitizing - zero filling (περαν του test disk - photo rec). Υπαρχουν τετοια προγραμματα για linux και ποια προτεινετε για να δοκιμασω? Φιλοσοφια that applies here: Φυλαγε τα ρουχα σου, για να'χεις τα μισα! Υπάρχει αντίστοιχο μέρος στο forum για Linux θέματα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=358047&highlight=χτυπημένος Το ddrescue υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ουπς! Σορυ δεν το ειχα προσεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokobiosgg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καποιος που να ξερει κανενα προγραμμα να κανω backup τα δεδομενα του σκληρου δισκου τα οποια εχασα μετα απο format του υπολογιστη? Τον πηγα σε μαγαζι και μου ζητησαν 150e...Οποιος μπορει να με βοηθησει ας απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δεν κανεις backup.εις Να κανεις restore θες.file scavenger easy recovery professional οπως και αλλα τοσα προγραμματα που εχουν γραψει πιο πανω.απαραιτητη προυποθεση.στον δισκο δεν γραφεις τιποτα και τα αρχεια τα επαναφερεις σε αλλο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 δεν κανεις backup.εις Να κανεις restore θες.file scavenger easy recovery professional οπως και αλλα τοσα προγραμματα που εχουν γραψει πιο πανω.απαραιτητη προυποθεση.στον δισκο δεν γραφεις τιποτα και τα αρχεια τα επαναφερεις σε αλλο δισκο. ...και μακάρι να καταφάρει και κάτι, αλλά χαιρέτα μου τον πλάτανο : Καποιος που να ξερει κανενα προγραμμα να κανω backup τα δεδομενα του σκληρου δισκου τα οποια εχασα μετα απο format του υπολογιστη?Τον πηγα σε μαγαζι και μου ζητησαν 150e...Οποιος μπορει να με βοηθησει ας απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokobiosgg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να μου γραψεις καποιο προγραμμα για να προσπαθησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 σου γραψαμε πιο πανω 2 και υπαρχουν και αλλα 50 αν διαβαζεις προηγουμενες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα δοκίμαζα με το Active File Recovery,,,,,,,,αλλά αν προηγήθηκε εγκατάσταση Windows (="φορμάτ του υπολογιστή") δεν το κόβω να βρεθούν και πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αν εχει περασει windows το χασε το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι...Απλά, "ο πνιγμένος απ' το Active File Recovery πιάνεται"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 o πνιγμενος θα πρεπε ναπιανεται απο το backup Που θα επρεπε να ειχε κανει για να να μην ειχε πνιγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 lol ωραίον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μα αν υπήρχε backup δε θα υπήρχε πνιγμένος και δε θα χρειαζότανε να πιαστεί από κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 σωστα απλα δεν καταλαβαινω γιατι ολοι νομιζουν οτι με το να εχουν τα αρχεια τους μονο μια φορα οτι ολα ειναι οκ.ποτε μου δεν το καταλαβα αυτο.τι να πω δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα