washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ...απ' τη στιγμή που ΕΧΕΙΣ χρησιμοποιήσει αυτά τα 3 που ανέφερες..........τί ακριβώς άλλο θέλεις ;
Anubis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 τα ανακτα τυχαίως χωρίς να είναι τα αρχεία μέσα στο φάκελο. Γίνεται να τα έχω μέσα στους φακέλους όπως πριν η πρέπει να τα τακτοποιήσω εγώ?
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ...για το Active File Recovery τουλάχιστον, τον κόβω ότι στα ανακτά και σε φακέλους -όπως ήταν- και με γραμματόσημα απάνω.....
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το pc δουλεύει κανονικά παιδιά αλλά με τον ένα σκληρό.Μόλις τώρα δοκίμασα να κουμπώσω και τον δεύτερο και πάλι δεν τους αναγνώριζε.Οπότε τον ξεκούμποσα πάλι και γράφω το post.Οι σκληροι επαναλαμβάνω είναι στην ίδια καλωδιοταινία.Μήπως αν έβαζα το jumper του δεύτερου σε καμμιά άλλη θέση γινόταν τίποτα?Καμιά ιδέα που να το κουμπώσω(είναι στο slave) βγαλε το dvd και συνδεσε το δισκο που θεωρητικα εχει προβλημα σαν master σε δευτερη καλωδιοταινια διαφορετικη απο την πρωτη που ειναι ο δισκος που παιζει.και επισης προσεχε τα jumper Με τα master Κτλ.
Heian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Mαγκες εγω χρησημοποιησα το getdataback αλλα πρεπει να το αγορασω και καλα.. Παιζει κανενα free προγραμματακι ??
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 νομίζω το απλό (όχι δλδ το "Pro") File Scavenger, είναι φρη
Heian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 νομίζω το απλό (όχι δλδ το "Pro") File Scavenger, είναι φρη Ευχαριστω ! Θα το δοκιμασω και θα σου πω . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- Ευχαριστω ! Θα το δοκιμασω και θα σου πω . Mπα Φιλε ! Ειναι μονο για πολυ μικρα αρχεια ...
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος πως σ' έπιασα... Για πες ποιά έκδοση χρησιμοποίησες, τί ακριβώς αποτέλεσμα είχε κτλ, γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ θα σου πουν πως μάλλον κάτι λάθος έκανες.... (...εκτός κι αν απλά εννοείς πως η έκδοση που χρησιμοποίησες σου λέει πως μπορεί ν' ανακτήσει "ΜΟΝΟ μικρά αρχεία, για μεγαλύτερα πρέπει να το αγοράσεις κτλ".......; )
Heian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 χρησημοποιησα την εκδοση file scavenger 3.2 Ναι για να κανεις recover μεγαλυτερα αρχεια ( πχ . ενα τραγουδι ) πρεπει να το αγορασεις .
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Α τί ωραία. Τεσπα ένα φρη που είχα σκαλώσει παλιότερα, ήταν το Pandora Recovery, δεν ήταν κι ό,τι αρτιότερο, αλλά έκανε δουλειά... Α, κατέβασε επίσης το Test Disk, στον φάκελο που θα κατεβάσεις (zipped), θα έχει έναν υποφάκελο win, κι εκεί μέσα θα βρεις το photorec_win.exe. Τρεχ' το, τρέχει σε command prompt περιβάλλον, και νομίζω ανακτά κάθε είδους αρχείο,,,,,με μια επιφύλαξη λόγω ονόματος βέβαια.....(photo recovery)
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 to file scavenger θα πρεπει να το πληρωσει για να τα επαναφερει ολα.
ilona Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 παιδια διεγραψα κατι αρχεια που ειχα κ ειναι πολυ σημαντκα για μενα!!! το θεμα ειναι οτι τα διεγραψα οριστκα!!! υπαρχει τροπος να τα επαναφερω???
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Γενική αποδοχή έχουν τα: Getdataback. Recuva. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με αυτά.
ssof Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 !!!!!! Πριν κάνεις οτιδήποτε !!!!!!! Μην γράψεις ούτε ένα byte στον δίσκο που έσβησες τα data, μέχρι να γίνουν recover
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα