nikospn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 το εχω συνδεσει σε δυο διαφορετικουσ υπολογιστες και βγαζει το ιδιο προβλημα. εχω τα xp professional- στα αγγλικα και service pack 3.τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 προσπαθεις να κανεις επαναφορα δεδομενων η αν δεν εχεις θεμανα δοκιμασεις να δεις μηπως φταιει το case του σκληρου δισκου οποτε βαζεις τον δισκο χωρις το case.απλα ισως χασεις εγγυση αν δεν κλεισει μετα σωστα το case η αμα φαινεται ανοιγμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 βάλε ενα live cd linoux,ή δες τον στον πινάκα ελέγχου τον εξωτερικό,στον αναγνωρίζει,ή ακόμα βρες τον usb κοντρολερ του εξωτερικου,στον πίνακα υπάρχει ? Αν βγάλεις το case ,πεταξε... η εγγύησή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 εκτος αν ανοιγει διακριτικα το case.και οταν σε καινε τα data δοκιμαζεις τα παντα για να μην πληρωσεις σε ετερεια που και αυτη θα σου χαλασει το case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Aν έχεις εγγύηση -κι αφού έχεις αντίγραφα όπως λες, ΑΝ σε κατάλαβα καλά- δωσ' τον για έλεγχο αλλαγή εκεί απ' όπου τον αγόρασες. *poulinos, άλλαξε display message, θα καρφωθείς για πασόκος-πρώην νουδίτης =p (...είναι και φρέσκιες οι εκλογές....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 για αλλο λογο ειναι αυτο το ημουν μπλε αν και ετυχε να ειναι παραλληλα με τις εκλογες περιπου.αλλα καμια σχεση.δεν ασχολουμε με αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ...ναι βρε...πλάκα κάνω... ...Άντε και junior member βρε! =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 :PPPPPP:PPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 (όπως στο Τhe Curious Case Of Benjamin Button, που ο άλλος γεννήθηκε σαν 80άρης, κι όσο πέρναγαν τα χρόνια γινόταν "μωρό", λόγω "reverse aging") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 δεν την εχω δει αλλα ειδα το trailer.και μενα θα μειωνονται τα ποστ και η κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmny01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ανοιξα το case του σκληρου δισκου και δεν εγινε τιποτα.εχω βαλει linux τα ubudou την τελευταια εκδοση και μου αναγνωριζει τον σκληρο σαν usb και γραφει cant mount file Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >http://www.youtube.com/watch?v=gnNbAPdzP8s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 τοτε πας για Recovery μαλλον με κανα προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GGKING Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το κάνεις με το προγραμμα GetDataBack και είναι και εύκολο στη χρήση του..googlare και θα το βρείς. Φυσικά υπάρχουν και άλλα,πάντως το χρησιμοποιησα πρώτη φόρα και μου φάνηκε πανεύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 και το file scavenger απο μενα που με εχει σωσει απο παρα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα