Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα

Τελικά μετά από ένα μήνα διαβάσματος στο internet και με την βοήθεια του

φίλου Ardov έβγαλα άκρη και δούλεψε και ο προβληματικός σκληρός της seagate.

Η λύση ήταν πολύ απλή αλλά και σύγχρονος μπελαλίδικη.

ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΛΑΚΕΤΑ δεν φταίει και κάνετε και κακό του σκληρού και

των δεδομένων σας.

Αυτό ούτε εγώ το ήξερα μετά το έμαθα στη πορεια.

Δημοσ.
Καλημέρα

Τελικά μετά από ένα μήνα διαβάσματος στο internet και με την βοήθεια του

φίλου Ardov έβγαλα άκρη και δούλεψε και ο προβληματικός σκληρός της seagate.

Η λύση ήταν πολύ απλή αλλά και σύγχρονος μπελαλίδικη.

ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΛΑΚΕΤΑ δεν φταίει και κάνετε και κακό του σκληρού και

των δεδομένων σας.

Αυτό ούτε εγώ το ήξερα μετά το έμαθα στη πορεια.

πες μας τι σου ειπε να κανεις ο Insomniac αριστοτελης.ελπιζω να μην αλλαξες κεφαλι γιατι εχουν βγαλει guide και για αυτο.ειναι πολλα που μπορουν να φταινε .απο πλακετα γιατι σε μερικες περιπτωσεις βλεπεις να μην παιρνει καν ρευμα.να φτεει η κεφαλη που εχουν βγαλει και video για το πως την αλλαζεις.τοβασικο ειναι να παιρνεις backup για να μην χρειαζεται να κανεις τιποτε απο ολα αυτα διοτι οπως λενε μια φορα εισαι τυχερος.και επειδη καποια πραγματα (αρχεια) ειναι αναντικαταστατα παρε αλλον εναν δισκο τωρα που ειναι φτηνοι γιανα εχεις backup

Δημοσ.

Εγώ έκανα το άλλο το μαγικό με το καλώδιο της Νοκια ca-42 αλλά επειδή ήταν

version 2 είχε 5 καλώδια αντί 3 και ψαχνόμουν τη να κάνω τα άλλα 2 γιατί έτσι

δεν λειτουργούσε μετά από κάτι ώρες έβγαλα άκρη και πήρα και τα αρχεία μου.

Εννοείται ότι μεταφέρθηκαν όλα μέχρι και το τελευταίο αρχείο σε άλλο δίσκο και

άλλαξα και firmware από SD15 σε SD1A αλλά το τεστ της Seagate που έκανα

μου έβγαλε όλα Fail .Τι πάει λάθος?

Δημοσ.

η 3 η 5 το ιδιο ειναι για σενα.δεν ξερω .δεν θυμαμαι ποια μοντελα εχουν 3 και ποια πεντε .αλλα νομιζω τους εχει κανει ολους 5 τωρα η κανω λαθος?

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα περιεργο προβληματακι με τον εξωτερικο μου εδω και 2 εβδομαδουλες.Στην αρχη οταν τον εβαλα στο pc και πηγαινα να τον ανοιξω απο τον υπολογιστη μου κολλαγαν τα παντα.Μολις τον εβγαζα ξεκολλαγε.

Τελικα καταφερα να του κανω φορματ με τα χιλια ζορια χανοντας ολα τα δεδομενα μου (ειχα 200 γιγα ταινιες κλαψ) και λυθηκε το προβλημα με τα κολληματα.Μετα απο καμια ωρα δεν τον αναγνωριζε..Ευτυχως ομως μετα απο λιγη ωρα καταφερε να τον αναγνωρισει και εκει που νομιζα οτι ολα ειναι οκ ερχεται το τελευταιο προβλημα στο οποιο δεν εχω βρει λυση ακομα.

Λοιπον μολις τον συνδεω ολα οκ,δηλαδη τον αναγνωριζει κανονικα.Ομως αμα του περασω μεσα μια ταινια και παω να την τρεξω απο εκει κολλαει η ταινια και το προγραμμα με το οποιο την παιζω.Η ταινια αμα την παιξω απο τον εσωτερικο μου δουλευει μια χαρα.Τι μπορει να φταιει?

Ο σκληρος ειναι lacie 750αρης και τον πηρα απο electroworld.Την αποδειξη την εχω,εχω ομως χασει το κουτι του.Θα δοκιμασω ομως αυριο αν πιανει η εγγυηση(τον εχω 2 μηνες).

Αν δεν πιασει η εγγυηση τι να κανω ομως?Αμα τον βγαλω απο το κουτι του και τον βαλω σε αλλο κουτι εξωτερικου λετε να δουλεψει?Υπαρχει καποιο μερος να το παω για επισκευη?(εστω και αν χρειαστει να πληρωσω)

Δημοσ.

η εγγυηση πιανει και χωρις το χαρτονενιο κουτι του.δοκιμασες σε αλλο Pc μηπως τρωει σκαλωμα σε αυτο λογο usb??επισκευη δεν παιρνουν.αλλαγη τον κανουν και αφου εχεις εγγυση οκ.οποτε No reason να του αλλαξεις κουτι η να τον κανεις εσωτερικο.για αυτο ειναι η εγγυηση.απλα δοκιμασε τον σε αλλο Pc μηπως ειναι θεμα και με το Pc η με τιν usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...